Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan (és mikor) tovább az esküvőszervezésben?
Szia!
Nekünk szept-ben lesz esküvőnk, az ilyesmiket, amiket Te is írtál máj-jún-ban intézzük el. Szóval szerintem márc.ápr-ban ráértek ezzel foglalkozni :)
Nem tudom ti akartok díszíteni vagy felfogadtok egy dekor céget ha az utóbbi akkor azt nem árt minél előbb, most vagy decemberben.
A többi dologgal ráértek január, február környékén foglalkozni. Annyi, hogy ha van egy kiemelt cukrászda ahonnan akarjátok rendelni a sütiket és a tortát vázlatban idén is megbeszélhetitek, hogy mikor lesz az esküvő, mik az elképzeléseitek és majd jövőre mentek egyeztetni, de ők is tudnak benne segíteni, hogy mikor menjetek vissza.
A meghívóval ráértek még, az ráér márciusban is, kb 1-2 hét kell, hogy elkészüljenek és semmi értelme 2-3 hónappal hamarabb elküldeni/átadni a vendégeknek.
Attól függ, a meghívót, dekort kitől szeretnétek rendelni, és milyet? Meghívók közül a sablon változatokat valóban elég 1-2 héttel hamarabb megrendelni, de ha egyedi tervezésű, különleges fajtát szeretnétek, akkor több időt kell rászánni.
Dekorosok közül is, ha van olyan, akit kifejezetten szeretnétek felkérni, akkor érdemes most felkeresni, mert nem minden cég vállal több esküvőt is egy napra, így ha lefoglalják őket, ti már lemaradtatok róluk. Ha mindegy, ki csinálja, akkor természetesen még ráér, mert elég sok cég van a piacon, tehát fogtok tudni válogatni. :)
A mi lagzink otthon volt, mert régimódi vagyok.
A menüt kb. 3 héttel korábban pontosítottam az étteremmel, ők intézték a zenét is, a tortákat is akkor rendeltük meg. A takarítást, a dekorációt előtte héten csináltuk, férjem öltönyét az esküvő előtti kedden vettük anyóssal, majd szerdán cseréltük, mert ő ott sem volt. :)
54-en voltak a lagziban és tuti buli volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!