Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Én akarok/akartam esküvőt, párom nem!
én elhagynám és keresnék olyat, aki tényleg engem szeret. és azt akarja amit én.
Ennek a kapcsolatnak nincs jövője....
Ha szeretnél esküvőt, akkor ne mondj le róla...
Neked is csak egy életed van, miért csinálnád azt, amit más akar és te nem?
"én elhagynám és keresnék olyat, aki tényleg engem szeret. és azt akarja amit én."
Ez milyen már? :D Aki szeret, azt csinálja, amit te akarsz? Akkor te nem szereted, mivel te nem csinálod azt, amit ő akar? :D
Amúgy meg jogos a második kérdése, hogy veled nem akar házasságot, vagy valami miatt a házasság intézményétől viszolyog. Ha előbbi, akkor valóban nincs jövője a kapcsolatotoknak, ha utóbbi, akkor még simán meg lehet ezt beszélni.
Ha 5 év után valaki nem érzi, hogy veled akarja leélni az életét, akkor hol is van a szeretet?
Az is teljesen más lenne ha az adott ember már nagyon-nagyon megégette volna magát, és reszket egy ujabb házasságtól, mint a te esetedben.
Szerintem kezdj el reálisan látni, gondolkodni.
még most nem akar esküvőt vagy SOSEM!
hány évesek vagytok? együtt éltek? kilátásban lenne egy esküvő?
Én tuti, hogy szakítanék vele, ez elég nyomós indok.
5 év alatt nem derült ki számodra, hogy mit gondol a házasságról?
Én elvárom, hogy az , aki valóban szeret, a legtöbbet tegye meg értem, amit megtenni lehet..
A legtöbb ember azért ellenzi amúgy a házasságot, mert nem akarja lekötni magát, lehetőségként fenntartja a szakítást. Talán nem szeret eléggé.
ezt így nem jelentette ki, hogy sosem akar, most nem.
én 25 lány, ő 24 fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!