Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényed/férjed mennyire vesz/vett rész az esküvőszervezésben?
Nagyjából semennyire nem vesz részt benne. :) Segített a vendéglistában és a dekorszínek kiválasztásában, illetve a csokrokban is segítséget kértem, de sok választ nem kaptam. Mostmár ott tartunk, hogy mutogatok neki képeket, ő pedig rámondja, hogy neki tetszik-e, avagy sem. :)
Amiben még a segítségét fogom kérni az az ültetés.
Nyilván mindenre rákérdezek, hogy neki tetszik-e és el is mondja a véleményét, ha rábízok valamit, akkor megcsinálja, tehát nem tojja le az egészet magasról, de azt azért nem mondanám, hogy látom a szemeiben az ötletekkel teli lelkes csillogást. Inkább csak sodródik az árral. :)
Természetesen mindenben aktívan részt vesz, együtt csináljuk a költségvetést, együtt választottuk ki a tortákat. stb.
Csak a ruhámat nem láthatta, így abban nem tudott segíteni. Ő nagyon önálló ember, és ez az Ő nagy napja is, nem csak az enyém.
24N
Esküvői fotográfiával foglalkozom. Általánosságban elmondható a vőlegények többségéről, hogy igyekeznek - ha nem is kivonni magukat a szervezésből de - a háttérben maradni, a többség probléma nélkül elfogadja a szerződés azon kitételét, hogy a fő döntéshozó, akinek a döntéseit és iránymutatásait követem az esküvőn, az a menyasszony (erre azért van szükség, mert egy embert meg kell nevezni és mivel úgy is a menyasszony keres meg általában, ezért kézenfekvő, hogy Ő legyen az, szeretni szoktak érte).
Néhányan még a fotózásból is kivonnák magukat, amíg nem látják meg az első csak róluk készült portrét ami jobban sikerült, általában ott változik meg ez a hozzáállás a részükről és kérnek még néhányat. :)
Persze kivételek mindig vannak, de ez az alapvető, mondjuk szerintem ha azt szeretnéd, hogy komolyabban belebonyolódjon a dologba és kivegye a részét, szerintem az is csak megfelelő kommunikáció kérdése.
Sok boldogságot!
Mivel én se akartam nagy felhajtást,ezért a szervezés annyiból állt,hogy
-hely kiválasztása (kedvenc éttermünk,igy 2 perc alatt eldőlt)
-szűk rokonság meghivása (szülők,nagyszülők,testvér, meghivó a közeli papirboltból,semmi flancos)
-időpontfoglalás,de ehhez mindenképp ketten kellettünk volna egyébként is
-nekem ruhaválasztás,jött velem,pasi léttére imád vásáolgatni,igy nem unta magát a tizedik ruhánál is (neki volt szép öltönye)
-menü eldöntése helyett mindenki rendelt amit akart,igy nem volt pocséklás
igen kivette a részét. mivel kicsi esküvőt akartunk, nem kellett sokáig szervezkedni, hála az égnek. engem kiráz a hideg a templomi 100 fős lagzis esküvőtől, ez mindig is így volt...
együtt mentünk ugye időpontot egyeztetni
és a karikagyűrűket csináltatni
illetve akiket akartunk, együtt hívtuk meg. ez 15 ember. nagyon szűk család, és néhány közeli barát.
ruházkodást együtt intéztük. neki kellett csak nadrágot venni.(én meglévő kosztümben voltam (fekete-fehér)
a menyasszonyi csokromat a férjem rendelte (kék rózsacsokor, ezt szerettem volna nagyon)
illetve ő találta ki hol legyen az ebéd. nekem tetszett, azt választottuk. menüvel nem foglalkoztunk, mindenki azt rendelt amit akart.
a tortákat én intéztem egyik barátnőmmel, az egyikre pedig kaptunk esküvői marcipánfigurát is. egyébként többféle torta volt :csokis, fekete erdő, és mogyoró:)
illetve a zenét én állítottam össze. megmutattam mit szerettem volna nagyon nagyon bevonulásra és tetszett neki is.(nem a klasszikus) a többit pedig én választottam ki, mert a zene neki annyira nem volt fontos. egyébként Nightwish zenék mentek szöveg nélkül
nagyon szép nap volt, és jól sikerült. csak azt sajnáltam hogy nem esett a hó:) (december elején voltunk akkor)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!