Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vendégek listája. Milyen konfliktusaitok voltak? Hogyan oldottátok meg?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, amikor pl. a szülők ragaszkodnak hozzá, hogy még a legtávolabbi rokont is meg KELL hívni, de ti nem akartátok, stb.
Köszi a válaszokat! :)
2012. jún. 1. 21:57
1/4 anonim válasza:
a vendégekkel ilyen nem volt. a mi esküvénkön az lesz ott, akit mi szeretnénk. anyukáék is férjhez mentek, ott, akkor kiélehették magukat. engem anyósom a sütikkel borogat egyébként :)))
2/4 anonim válasza:
Hát van egy - két kérdőjeles család,még nem tudom mi lesz a megoldás. :)
Apa akarja mi meg anya nem! :)
3/4 anonim válasza:
Három ember volt a távolabbi rokonságból, akit anyu akart meghívni. (Mi a szoros keretek miatt nem ragaszkodtunk hozzájuk, pedig kedvelem őket.) Abban egyeztünk meg, ha ő kifizeti az ételt és a szállást nekik, akkor jöhetnek. Végül az éttermi számlát amúgy is anyu állta - ez nem volt tervben-, és a szállást rokonoknál oldották meg, szóval nem volt para.
Egyébként volt egy lelki konfliktusom: szerettem volna több embert meghívni, de nem tellett rá. Sajnos, ezt el kellett könyvelnem.
4/4 anonim válasza:
Aki fizeti az esküvőt, azt dönt a vendéglistáról. Ha 100%-ban ti fizetitek, azt hívtok, akit akartok. Ha a szülők segítenek, le kell nyelni a békát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!