Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy oldottátok meg az étterem díszítését?
Igazából én -menyasszony - akartam díszíteni a termet a barátnőimmel az esküvő előtti napon, de ez a lehetőség ki van lőve, mert lesznek vendégek végig az étteremben azon a napon.
Az esküvő napján persze nem tudom díszíteni.. ilyenkor az étterem dolgozói fognak dekorálni?
Tulajdonképpen még nem egyeztünk meg, csak már előre kíváncsi vagyok. :)
Az esküvő előtt egy hónappal - júni végén - kell pontos létszámot mondani, és akkor lesz a megbeszélés.
Uhh, hát elég fura egy étterem.
Esküvő előtt 1 hónappal megbeszélni a részleteket? Ha nektek kell dekorost találni, az már késő is lehet akár! A létszám miatt is érdekes, hogy 1 hónappal előtte meg kell mondanotok, a legtöbb helyen az esküvő előtt 1 héttel kell, mert addig még bőven változhat.
Én a helyedben beszélnék velük.
Ti mennyit fogtok dekorálni, hogy lesz rá időtök?
Nekünk külön dekorosunk volt, székszoknyákat, asztal, teremdíszítést csináltak, stb. 3 profi dekoros csinálta és így is ráment a péntek du-juk és a szombat de-jük!
Ez így tényleg nem sok :)
Nálunk 2 hátfal dekoráció is volt, mennyezet dekoráció, asztaldekor stb. Volt mit szépíteni az éttermen :) Nekünk még így is megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!