Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi ezt csinálja esküvő előtt? Kezdek nagyon kiborulni.
Ha 5 éve eljegyzett már akkor ez idő alatt nem tűnt fel, hogy NEM akar házasságot!! Vagy ez idő alatt hol voltál?
Nem tudtad, hogy a pasid milyen beállítottságú?
De amúgy a saját válaszodban szintén leírod azt ami van, csak neked nem tűnik fel!
Ja és az én párom is MAGÁTÓL kérte meg a kezem, mert szeret, szerelmes belém, szeretné ha a felesége lennék!
Egy pasi vagy akar házasságot vagy nem!
A Tied NEM!!!
Én még mindig fent tartom azon véleményemet hogy a pasi a fogát csikorgatva fog menni az oltárhoz, a leendő asszonyka házsártos és ő a megmondóember és azt nagyon csúnyának találom hogy még hülyének is nézi a válaszadóit.
A kérdés célját sem értem, hiszen a válaszokat úgy lesöpörte ahogy voltak. Akkor miért nem nyitja ki a száját és beszél a palival hogy ha minden olyan csudibudi nem úgy ahogy a kérdés alatt kifejtette?
"szóval sok dolog, amit írtatok nem állja meg a helyét."
Oké, de valamiért mégiscsak feltetted itt a kérdést... Nézd, moshatod, ahogy akarod a sztorit, a pasid nem akart esküvőt, te igen, de teljesült a vágyad, lesz esküvő, de ettől még a pasid ugyanúgy nem vágyik rá, csak belement, amit te is pontosan tudsz, sőt, még minden más pasiról is feltételezed ugyanezt. Valamiért mégis azt várod, hogy pont úgy örüljön az egésznek, mint te. Fogd fel, hogy nem örül. Fogd fel, hogy púp a hátán, hogy nem akarta és nem akarja, csak csinálja. Nem fog boldognak tűnni, nem fog örvendezni. Ennyi. Barátkozz meg a gondolattal, hogy mások "rovására" megkapni, amire vágytunk, nem jó érzés. Megtapasztaltad, talán tanulsz belőle valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!