Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Minden pasi ezt csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi ezt csinálja esküvő előtt? Kezdek nagyon kiborulni.

Figyelt kérdés
szóval mindig is szerettem volna esküvőt, a párom nagyon esküvő ellenes volt (még mindig az). De idén azt mondta, legyen. Meg is van szervezve az egész, de ahogy közeledik az időpont totál kezd összeomlani minden. Eddig is voltak vitáink, sajnos jórészt miattam, de az utóbbi 1,5 évben változtattam és ezek lecsökkentek. De most úgy érzem mindenen kiakad, nem is értem néha, hogy egyáltalán min. Ingerült, felkapja a vizet mindenre. Ez most mi? Esküvő előtti pánik? Tudja, hogy esküvő nélkül is vele lennék, hiszen az esküvő lenne fontosabb, nem várnék rá 8 évet. De akkor mi baja van?
2013. máj. 22. 15:46
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/128 A kérdező kommentje:
amikor előjött ezzel rákérdeztem, hogy biztos. beszéltünk arról is, hogy ha nem lesz esküvő akkor is vele maradnék, stb... szóval sok dolog, amit írtatok nem állja meg a helyét.
2013. máj. 22. 16:50
 62/128 anonim ***** válasza:
87%
5 éve? Szerinted miért várt ennyit akkor? Csak befogadta a szádat a gyűrűvel egy időre.
2013. máj. 22. 16:50
 63/128 anonim ***** válasza:
83%

Ha 5 éve eljegyzett már akkor ez idő alatt nem tűnt fel, hogy NEM akar házasságot!! Vagy ez idő alatt hol voltál?

Nem tudtad, hogy a pasid milyen beállítottságú?

De amúgy a saját válaszodban szintén leírod azt ami van, csak neked nem tűnik fel!

Ja és az én párom is MAGÁTÓL kérte meg a kezem, mert szeret, szerelmes belém, szeretné ha a felesége lennék!

Egy pasi vagy akar házasságot vagy nem!

A Tied NEM!!!

2013. máj. 22. 16:52
 64/128 A kérdező kommentje:
aki kiírta, hogy nem volt rossz látóindulatú, stb írás, az komolyan gondolja még mindig? itt múltba látó emberek vannak, akik látták eddig életem minden percét. hihetetlen
2013. máj. 22. 16:52
 65/128 anonim ***** válasza:
85%

Én még mindig fent tartom azon véleményemet hogy a pasi a fogát csikorgatva fog menni az oltárhoz, a leendő asszonyka házsártos és ő a megmondóember és azt nagyon csúnyának találom hogy még hülyének is nézi a válaszadóit.

A kérdés célját sem értem, hiszen a válaszokat úgy lesöpörte ahogy voltak. Akkor miért nem nyitja ki a száját és beszél a palival hogy ha minden olyan csudibudi nem úgy ahogy a kérdés alatt kifejtette?

2013. máj. 22. 16:53
 66/128 anonim ***** válasza:
85%
5 éve vagy a jegyese? Kicsi lány, ez egy ravasz trükk a pasik részéről. Ahogy az egyik válaszoló írta, ezzel csak a szádat fogta be. Lenyugtatott, hogy ne vergődj az esküvő miatt.
2013. máj. 22. 16:54
 67/128 anonim ***** válasza:
86%

"szóval sok dolog, amit írtatok nem állja meg a helyét."

Oké, de valamiért mégiscsak feltetted itt a kérdést... Nézd, moshatod, ahogy akarod a sztorit, a pasid nem akart esküvőt, te igen, de teljesült a vágyad, lesz esküvő, de ettől még a pasid ugyanúgy nem vágyik rá, csak belement, amit te is pontosan tudsz, sőt, még minden más pasiról is feltételezed ugyanezt. Valamiért mégis azt várod, hogy pont úgy örüljön az egésznek, mint te. Fogd fel, hogy nem örül. Fogd fel, hogy púp a hátán, hogy nem akarta és nem akarja, csak csinálja. Nem fog boldognak tűnni, nem fog örvendezni. Ennyi. Barátkozz meg a gondolattal, hogy mások "rovására" megkapni, amire vágytunk, nem jó érzés. Megtapasztaltad, talán tanulsz belőle valamit.

2013. máj. 22. 16:55
 68/128 anonim ***** válasza:
82%
Tuti az 5 év jegyesség alatt azért vergődött, hogy "mikor lesz már esküvő? Tiszta gáz ennyi évig jegyben járni stb..."
2013. máj. 22. 16:56
 69/128 A kérdező kommentje:
nem a válaszokat söpörtem le, hanem azt, hogy nekem egy tök idegen ember ne boncolgassa a kapcsolatom, ráadásul úgy, hogy semmit nem tud róla. házsártos? hát ez hihetetlen. most már a személyiségemet is tudjátok. ez igen nagy kíváltság
2013. máj. 22. 16:56
 70/128 A kérdező kommentje:
soha nem kívánom senkinek, így nektek se. de ha tudnátok, hogy miken mentünk/leginkább mentem keresztül, mind egészségileg, mind lelkileg, akkor talán nem dobálóznátok itt az 5 évvel nekem
2013. máj. 22. 16:57
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!