Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi ezt csinálja esküvő előtt? Kezdek nagyon kiborulni.
"Viszont, ha a ő esküvőellenes, a kérdező meg esküvőpárti, akkor itt valakinek fel kell adnia az elveit, mert máshogy nem lehet. Ezt meg jó lett volna már az elején tisztázni."
Kedves 120! Becsülöm az empátiádat, de ha figyelmesen olvasol, láthatod, hogy a kérdező kezdetektől pontosan tudja a párjáról, hogy esküvőellenes, azt is tudja, hogy még mindig az, ennek ellenére valami módon érvényesítette a saját akaratát. (Oké, nem használom a "kikényszerítette" kifejezést, mert az ellen nagyon lázadt.) Az ő kedvére alakultak a dolgok, és nem a párjáéra. Vélhetően ettől a pár ingerült, kedvetlen, mert belekényszerült az egészbe. Magától valószínűleg az életben nem csinálta volna. Nyűg neki. Ennyi.
Tudom hogy nem a kérdéshez kapcsolódik csak érdekelne hogy ha voltál már terhes csak elment a a baba akkor miért meddőségi vizsgálatokra jártok?
("már elvesztettünk egy babát és gondolom, ha nem akarna gyereket nem költene százezreket meddőségi kivizsgálásokra. ")
azzal kenyszeritetted ki hogy addig beszeltel celozgattal naponta 100 szor amig ki nem mondta hogy jo legyen eskuvo.
csak eppen a hata kozepere se kivanja az egeszet.
nem azt mondta itt senki hogy pisztolyt tartottal a fejehez, vannak mas modszerek is valakit kenyszeriteni olyan dologra amihez nincs kedve. te ismered te tudtad mik ezek a modszerek es addig nem nyugodtal amig bele nem ment az eskuvobe. Egy ferfi ha el akar venni egy not nem var vele 8 evig.
Mas: az en ferjem, 8 heti ismeretseg utan kerte meg a kezemet esaz ismeretsegunk 9. honapjaban hazasodtunk ossze, es mind a ketten akartuk az eskuvot. ugyhogy kar magadat vigasztalni azzal hogy minden ferfi ugy erez mint a te parod mert ez nem igaz. Neki nincs valasztasa es ezt a "kiakadasaival " tudtodra is adta.
Nem olvastam a válaszokat, de úgy érzem muszáj irnom.
Addig olvastam, hogy amúgy is kis esküvőtök lesz, tehát nem a hajcihő miatt van kiakadva a párod, hanem a gondolattól, hogy jogilag is egymáshoz lesztek kötve.
Az esküvőnek csak úgy van értelme, ha mindketten szivvel lélekkel akarjátok, és ne azért álljon ott a másik hogy kilegyen a létszám.Ez esküvő után csak rosszabb lesz, hidd el nekem, minden apró sz.rságért téged fog hibáztatni és a végén az lesz hogy osszeomlasz hogy mit rontottatok el, pedig itt már az elején sem kerek minden. Ne legyen igazam!
Utolsó vagyok. Nos, most visszaolvastam pár oldalt mert tényleg érdekelt mi váltott ki ennyi választ.
Örülök, hogy a házasodás konfliktusa hirtelen megoldódott a 7-11 oldal között. Szuper. Csak tudod, ez a ˇ"mindent megbeszéltünk" tipikus példája annak, ha valaki a szőnyeg alá akar söpörni egy problémát...
Kiváncsi vagyok azőta mi újság..
Válasz:
Nem nem ilyen
Persze feszültségek a nap közeledtével vannak, de csak, amiatt mert izgul az ember, hogy jó legyen..
Melyik férrfi vágyik nagy lagzira:
Sokat, a férjem 2013-ban mjndenből ki erte a részét (masni választásból is) nem kényszerítettem, ő ment utána a fotősnak...stb hállistennek nem nekem kellett az egészet leszervezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!