Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi ezt csinálja esküvő előtt? Kezdek nagyon kiborulni.
na, a 77-es válaszoló is megértette, köszönöm. nálunk is ez van, amit Te leírtál.
és mivel van még itt olyan, aki ugyanúgy megértette és leírta a saját történetét, így nem MINDENKI van ugyanazon a véleményen. Ráadásul ugye nem gondoljátok, hogy ennyi ember jár ezen az oldalon és válaszolgat az én kérdésemre. kb. 5-6 ember írogat itt
Na a kérdésre válaszolva:
Nem!Nem minden pasi,az enyém anno velem együtt örült,nekünk egyáltalán nem voltak vitáink előtte,mindketten boldogan,és izgatottan vártuk,hogy egybekelhessünk.
A te esetedre reagálva:
Azt mondod hogy mennyire meglepődsz rajta,hogy ennyire benne van a dolgokban,illetve hogy rá tudtad venni a erre az egészre,mégis ezt írod: "úgy érzem mindenen kiakad, nem is értem néha, hogy egyáltalán min. Ingerült, felkapja a vizet mindenre."
Tehát ha ennyire ki van akadva,akkor szerinted ez az,amit tiszta szívéből szeretne?Nekem úgy tűnik,hogy igen,bár miattad belement ebbe,de mégis úgy érzi,hogy ez az,amit TE szeretnél,és nem az,amit Ő........
látjátok, a 82-es egy normális vélemény volt, pedig nem egyezik az enyémmel, de akkor is.
tudom, hogy ez nem az ő álma, de közben én próbálom teljesíteni az ő álmait, megköszönni neki, hogy megcsinálja.
A kérdésem pedig arra vonatkozott (de már leírtam), hogy más is járt-e így, de mint látom igen, van olyan aki járt így. Szóval köszönöm szépen megtudtam, hogy nem vagyok egyedül.
"tudom, hogy ez nem az ő álma"
Na, megint magad ellen beszélsz, butuska....
"én nem azt vettem le az egészből, hogy nem akarja elvenni, hanem azt, hogy a háta közepére sem kívánná a felhajtást, a lagzit, a vendégsereget stb. Nem magát a házasságot."
Ha tényleg csak ennyi lenne a gond,akkor ha tényleg annyira jó a kérdező kapcsolata a párjával,akkor odaállna elé,és azt mondaná: "nézd édesem,el akarlak venni,semmi bajom az esküvővel,csak szeretném ha együtt megbeszélnénk a dolgokat,én nem szeretnék ekkora felhajtást!"
Nem ez a normális?
Lehet, hogy ez a normális, de én is csináltam végig dolgokat, amikhez marhára nem volt kedvem, mert tudtam, hogy a férjemnek fontos. Tudom, hogy akkor lemondta volna, de azt is tudom, hogy önzőség lett volna nagyon a részemről, mert végül is kibírtam, az előkészületeket is, meg az egész napot is.
Igaz, hogy 3 hétig egyfolytában nyűglődtem meg szenvedem imádkoztam, hogy csőtörés legyen, meg essen le másfél méter hó, hogy le kelljen mondani, de nem mondtam neki, hogy figyelj mondd meg az egész családodnak, hogy ne jöjjenek, mert semmi kedvem ahhoz, hogy megjegyzéseket tegyenek a főztömre, lefikázzák a lakást, cserébe azért, hogy strapálom magamat a családi ebédért.
ma 17:42
szerintem az esküvőt ne hasonlítsuk már egy családi ebédhez......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!