Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Minden pasi ezt csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi ezt csinálja esküvő előtt? Kezdek nagyon kiborulni.

Figyelt kérdés
szóval mindig is szerettem volna esküvőt, a párom nagyon esküvő ellenes volt (még mindig az). De idén azt mondta, legyen. Meg is van szervezve az egész, de ahogy közeledik az időpont totál kezd összeomlani minden. Eddig is voltak vitáink, sajnos jórészt miattam, de az utóbbi 1,5 évben változtattam és ezek lecsökkentek. De most úgy érzem mindenen kiakad, nem is értem néha, hogy egyáltalán min. Ingerült, felkapja a vizet mindenre. Ez most mi? Esküvő előtti pánik? Tudja, hogy esküvő nélkül is vele lennék, hiszen az esküvő lenne fontosabb, nem várnék rá 8 évet. De akkor mi baja van?
2013. máj. 22. 15:46
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/128 anonim ***** válasza:
85%

Én nem írtam, hogy rákényszerítetted, de

Nekem abbol, hogy azt mondta " legyen" nem az jön le, hogy ő is akarta volna.

Ezt írtad is.

Biztos nem mennék hozzá egy olyan emberhez, aki csak az én kedvemert akar házasodni, mert, annak olyan is lesz a vége.

Nem tudom, ogy milyen környezetben nőttél fel, és milyen embek közt élsz most, de én még ilyet nem hallottam, hogy " meg lett fenyegetve" a férfi, hogy vegye el a barátnőjét.

Ha egy férfi így reagál az esküvőre, akkor az tutira erőltetve volt, ebből gondolom én, a többiek nevében nem nyilatkozhatom.

Én amúgy 26 vagyok, nekünk is közeledik az esküvő, biztosan ahogy közelebb érünk lesznek feszültebb pillanataink (főleg nekem), de ilyen nincs mint nálatok...

2013. máj. 22. 16:43
 52/128 anonim ***** válasza:
79%
Mindezeket hogy mondta? Egyszer csak eléd állt, hogy ez van, vagy te duzzogtál, puffogtál, húztad a szád, és ő a végén beleegyezett?
2013. máj. 22. 16:44
 53/128 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező edd meg amit főztél!!

Saját magad sem akarod beismerni, hogy az esküvőt te tukmáltad rá, ha annyira ismered és olyan sok mindenen mentetek keresztül tudnád, hogy azért pánikol mert nagyon ellenzi ezt! De hiába mondunk akármit, nem fogadod el az igazat, akik megmondják azok persze "mindent jobban tudnak"...És hidd el, a kapcsolatotok sokkal rosszabb lesz esküvő előtt, mert olyanba hajszoltad bele a párod amit ő nem akart, de azon se csodálkozz ha esküvő előtt inkább lelép vagy visszamondja.

Nem tudom hány éves vagy, de NAGYON GYEREKESKÉNT viselkedsz!!

54/128 anonim ***** válasza:
69%
Megkérte a kezed egyáltalán vagy csak "na jó elveszlek" volt és odadobott egy gyűrűt (nesze)?
 55/128 anonim ***** válasza:
68%

"a párom nagyon esküvő ellenes volt (még mindig az). De idén azt mondta, legyen."

Ebből eléggé az jön át, hogy hosszú évek óta lebeg köztetek ez a feszültség, hogy te házasodni akarsz, ő meg nem, és mostmár belement, mert nem bírja tovább, mert fél, hogy lelépsz, ha nem vesz el, vagy mittudomán.

Nem tudom, mire kaptad fel ennyire a vizet, egyetlen egy trágár, gonosz, rosszindulatú választ sem kaptál. Talán a szíved mélyén pontosan tudod, hogy bőven akad igazság abban, amit írunk? Te viszont elég közönséges módon válaszolgasz itt.

Más kérdés, hogy a pattogásod annál érthetetlenebb, hogy te magad kérdezted: "Ez most mi? Esküvő előtti pánik? De akkor mi baja van?"

Mi leírtuk, mi ez, leírtuk, hogy vélhetően, a kérdésben foglaltak alapján mi baja van a párodnak. Ennél okosabbak már nem tudunk lenni, ha még pontosabban vagy kíváncsi rá, menj oda a szerelmedhez, és kérdezd meg!

2013. máj. 22. 16:45
 56/128 A kérdező kommentje:
51-es. Az hogy legyen, arra írtam, hogy ő hozta fel, hogy szervezzük meg az esküvőt. és elég undorítónak tartom én is a fenyegetéssel megkapott házasságokat, soha eszembe sem jutott ilyen, de sajnos van.
2013. máj. 22. 16:45
 57/128 anonim ***** válasza:
76%
*esküvő után
2013. máj. 22. 16:46
 58/128 A kérdező kommentje:
csak arra kaptam fel a vizet, hogy a gyereket sem akarja... kicsit érzékenyen érint az a téma, gondolom érted miért. de nem rágtam a fülét, nem duzzogatam, stb... ja egyébként 5 éve eljegyzett már
2013. máj. 22. 16:48
 59/128 anonim ***** válasza:
75%

Ezzel a mondatoddal konkrétan bevallottad, hogy a pasid csak miattad, a te erőszakoskodásod miatt akar elvenni:" Melyik pasi vágyik hatalmas esküvőre, mindenféle szarsággal? A párjuk miatt teszik meg, mert szeretik. Ő is csak ezért teszi meg, nem másért."

És még mi válaszoljuk meg, mi a bibi a pasiddal? Neked kellene tudnod, aranyom! Mi mégis honnan a francból találjuk ki, hogy mi baja? Te ismered, kérdezz rá. Itt akárki akármit írt, egyből letámadtad. Pedig csak az alapján válaszolunk, amit ki lehet venni az irományodból. Az pedig az, hogy a pasid úgy érzi, hogy el KELL téged vennie. Nem el szeretne, el KELL. És te is csak ezt erősíted meg a megnyilvánulásaiddal. Amúgy nekem úgy kérték meg a kezemet, hogy még csak szóba sem került soha köztünk az esküvő. Egyszerűen szeret, szerelmes belém, és szeretné, ha a felesége lennék.

2013. máj. 22. 16:49
 60/128 anonim ***** válasza:
81%
Tökre megértem, hogy érzékenyen érint a babatéma, de akkor fogalmazz egyértelműen, mert ez nem volt az.
2013. máj. 22. 16:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!