Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi ezt csinálja esküvő előtt? Kezdek nagyon kiborulni.
Nem... Nem ilyen... Sőt, úgy érzem közelebb állunk egymáshoz, mint eddig valaha...
A leírásod alapjan nekem is labilisnak tűnik a kapcsolat...
Nekünk nincsenek vitáink, bár szoktunk nem egyet érteni dolgokban, amit megbeszélünk, utána többet nagyon ritka hogy előjöjjön ugyanaz a probléma, hiszen egyszer már átrágtuk magunkat rajta...
Szerintem beszéld meg vele.
Lehet, hogy a munkája miatt iszonyúan fáradt. Lehet, hogy az esküvőtől parázott be.
Próbálj megszervezni egy nyugodt hétvégét. Főzz meg előre, hogy pl. szombaton ne legyen semmi más dolgotok, és mozduljatok ki valahová. Beszélgessetek.
A párod nem biztos a kapcsolatotokban, benned, naná, hogy nem akarja magát jogilag is összekötni veled.
Ideges, mert most már nem fog tudni dobbantani csak úgy, válóperes procedúra vár rá, ha rádun.
Ennyi.
"semmit nem lehet ráerőltetni, mert annál jobban tiltakozik ellene"
Az lehet de attól még lehet herótja az egésztől. Te nagyon akarod ő meg a háta közepére se...de itt van a nyakán és szerintem arra vár, hogy minél előbb lezavarjátok ez az egész cirkuszt és túl legyen rajta. Ha valaki esküvő vagy akár milyen ellenes és mégis meg kell tennie nem fog hozzá jópofát vágni.Akarod megkapod csak ne ugrálj a nyakán. Ha most nem tudod megérteni őt akkor még miben nem fogod megérteni?
Belement mert neked fontos. Neki nem ezt ki is mutatja. És még csodálkozol?
Remélem sikeres lesz a házasságotok de egy ilyen kikényszerített dolog -mert neki az- ritkán végződik jól, készülj fel, hogy egy párszor az orrod alá fogja dörgölni.
"A párjuk miatt teszik meg, mert szeretik. Ő is csak ezért teszi meg, nem másért."
Hát, szörnyű sokk lesz, de férfiból is van, aki esküvőpárti, meg van aki nem. Szóval hiába vigasztalod magad azzal, hogy ez mindenkinél így van, sajnos ez nem igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!