Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi ezt csinálja esküvő előtt? Kezdek nagyon kiborulni.
"A párjuk miatt teszik meg, mert szeretik. Ő is csak ezért teszi meg, nem másért."
Ez nem igaz, csak szeretnéd, ha ezzel magyarázhatnád meg azt, amit magadnak sem akarsz beismerni.
Ja és a "mindketten akartuk" részt úgy értem, hogy eredetileg a házasságot akartuk mindketten az esküvővel a férjem úgy volt, hogy hát neki nem hiányzik meg izé. Bár a kapcsolatunk kezdetén ő még azt mondta, hogy neki a házasság dolog is olyan idegen. A házassággal aztán olyannyira megbarátkozott, hogy hejj, csak a lagzival volt úgy, hogy hát neki annyira nem hiányzik. Eleinte mindig megjegyezte, hogy "én megmondtam, hogy menjünk be két tanúval" vagy "én megmondtam, hogy menjünk el valami tengerpartra ketten összeházasodni". Később minél több pénz kiment az előkészületekre, ezt annál inkább elhagyta, mert mikor ideges voltam, akkor ordítottam, hogy akkor kész mondjuk le, de nem akarta a szentem, hogy kidobjuk a pénzt, bár akkor meg azt kiabáltam, hogy még mindig olcsóbb, mintha megtartjuk. :)
Másnap reggel óta viszont azóta is szokta mondogatni, hogy hát de jó volt, meg igazam volt, meg milyen jó, hogy rábeszéltem, meg ha kimaradt volna igaz nem tudná milyen lett volna, de kár lett volna stb. A videókat meg a képeket jobban várta mint én. :)
"A párjuk miatt teszik meg, mert szeretik. Ő is csak ezért teszi meg, nem másért."
Hát akkor én nagyon selejt lehetek, mert én is ugyanannyira akartam az esküvőt.
27F
Az én férjem esküvőpárti, ő hozta fel a témát, én csak azért mondtam igent, mert szeretem, szinte azonnal! Nem kellett tukmálnia!:)
Az a baja szerintem, hogy mindig felhoztad a témát, megunta es megkert. Ne nehezítsd meg az életét! Türelem!:))
Hát nm tudom de mi is együtt vagyunk 8 éve Augusztusban lesz a lagzi, babaprojekt már megy de a kapcsolat ugyan olyan harmonikus mint előtte....sőt jobban várja mint én!!(habár én soha egy szóval sem mondtam hogy vegyen el)
Szerintem nálatok valami bibi van...
Na, ha már ilyen jól kielemeztétek a kapcsolatunkat, amit fogalmam sincs honnan ismertek ilyen jól, akkor
ad1: még mindig nem kaptam választ arra, hogy mivel is kényszerítettem ki??
ad2: oké, biztosan van olyan pasi, aki szeretne esküvőt, de az én ismerettségi körömben 1 ilyen emberrel találkoztam eddig, a többi vagy meg lett fenyegetve, vagy szocpol miatt, vagy akármi miatt ment bele.
ad3. a gyerek elég érzékeny pontom, szóval aki azt írta, hogy ebbe is bele van kényszerítve, az tudja, hogy már elvesztettünk egy babát és gondolom, ha nem akarna gyereket nem költene százezreket meddőségi kivizsgálásokra.
DE GONDOLOM MINDEZEKET JOBBAN TUDJÁTOK
Aki normális választ írt, annak köszönöm. Csak egy egyszerű kérdést tettem fel ide. Nem azt kértem, hogy elemezzetek ki egy olyan kapcsolatot és egy olyan embert, akiről és amiről egyébként fogalmatok sincs. Nem 23 évesen vagyunk, ha hiszitek ha nem. Úgyhogy jó lenne, ha nem próbálnátok meg kioktatni arról, hogy milyen a kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!