Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Minden pasi ezt csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi ezt csinálja esküvő előtt? Kezdek nagyon kiborulni.

Figyelt kérdés
szóval mindig is szerettem volna esküvőt, a párom nagyon esküvő ellenes volt (még mindig az). De idén azt mondta, legyen. Meg is van szervezve az egész, de ahogy közeledik az időpont totál kezd összeomlani minden. Eddig is voltak vitáink, sajnos jórészt miattam, de az utóbbi 1,5 évben változtattam és ezek lecsökkentek. De most úgy érzem mindenen kiakad, nem is értem néha, hogy egyáltalán min. Ingerült, felkapja a vizet mindenre. Ez most mi? Esküvő előtti pánik? Tudja, hogy esküvő nélkül is vele lennék, hiszen az esküvő lenne fontosabb, nem várnék rá 8 évet. De akkor mi baja van?
2013. máj. 22. 15:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/128 anonim ***** válasza:
100%
Mikor lesz az esküvő?Mi azon a héten azért pánikoltunk és izgultunk ,feszkosabbak voltunk(én minden sütit,tortát magam csináltam)hulla fárad voltam,elég volt egy ártatlan beszólás és robbantam is.
2013. máj. 22. 16:19
 32/128 anonim ***** válasza:
90%

"A párjuk miatt teszik meg, mert szeretik. Ő is csak ezért teszi meg, nem másért."

Ez nem igaz, csak szeretnéd, ha ezzel magyarázhatnád meg azt, amit magadnak sem akarsz beismerni.

2013. máj. 22. 16:21
 33/128 anonim ***** válasza:
100%

Ja és a "mindketten akartuk" részt úgy értem, hogy eredetileg a házasságot akartuk mindketten az esküvővel a férjem úgy volt, hogy hát neki nem hiányzik meg izé. Bár a kapcsolatunk kezdetén ő még azt mondta, hogy neki a házasság dolog is olyan idegen. A házassággal aztán olyannyira megbarátkozott, hogy hejj, csak a lagzival volt úgy, hogy hát neki annyira nem hiányzik. Eleinte mindig megjegyezte, hogy "én megmondtam, hogy menjünk be két tanúval" vagy "én megmondtam, hogy menjünk el valami tengerpartra ketten összeházasodni". Később minél több pénz kiment az előkészületekre, ezt annál inkább elhagyta, mert mikor ideges voltam, akkor ordítottam, hogy akkor kész mondjuk le, de nem akarta a szentem, hogy kidobjuk a pénzt, bár akkor meg azt kiabáltam, hogy még mindig olcsóbb, mintha megtartjuk. :)

Másnap reggel óta viszont azóta is szokta mondogatni, hogy hát de jó volt, meg igazam volt, meg milyen jó, hogy rábeszéltem, meg ha kimaradt volna igaz nem tudná milyen lett volna, de kár lett volna stb. A videókat meg a képeket jobban várta mint én. :)

2013. máj. 22. 16:22
 34/128 anonim ***** válasza:
92%

"A párjuk miatt teszik meg, mert szeretik. Ő is csak ezért teszi meg, nem másért."

Hát akkor én nagyon selejt lehetek, mert én is ugyanannyira akartam az esküvőt.

27F

2013. máj. 22. 16:25
 35/128 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem esküvőpárti, ő hozta fel a témát, én csak azért mondtam igent, mert szeretem, szinte azonnal! Nem kellett tukmálnia!:)

Az a baja szerintem, hogy mindig felhoztad a témát, megunta es megkert. Ne nehezítsd meg az életét! Türelem!:))

2013. máj. 22. 16:26
 36/128 anonim ***** válasza:
85%

Hát nm tudom de mi is együtt vagyunk 8 éve Augusztusban lesz a lagzi, babaprojekt már megy de a kapcsolat ugyan olyan harmonikus mint előtte....sőt jobban várja mint én!!(habár én soha egy szóval sem mondtam hogy vegyen el)

Szerintem nálatok valami bibi van...

2013. máj. 22. 16:31
 37/128 A kérdező kommentje:

Na, ha már ilyen jól kielemeztétek a kapcsolatunkat, amit fogalmam sincs honnan ismertek ilyen jól, akkor

ad1: még mindig nem kaptam választ arra, hogy mivel is kényszerítettem ki??

ad2: oké, biztosan van olyan pasi, aki szeretne esküvőt, de az én ismerettségi körömben 1 ilyen emberrel találkoztam eddig, a többi vagy meg lett fenyegetve, vagy szocpol miatt, vagy akármi miatt ment bele.

ad3. a gyerek elég érzékeny pontom, szóval aki azt írta, hogy ebbe is bele van kényszerítve, az tudja, hogy már elvesztettünk egy babát és gondolom, ha nem akarna gyereket nem költene százezreket meddőségi kivizsgálásokra.

DE GONDOLOM MINDEZEKET JOBBAN TUDJÁTOK

Aki normális választ írt, annak köszönöm. Csak egy egyszerű kérdést tettem fel ide. Nem azt kértem, hogy elemezzetek ki egy olyan kapcsolatot és egy olyan embert, akiről és amiről egyébként fogalmatok sincs. Nem 23 évesen vagyunk, ha hiszitek ha nem. Úgyhogy jó lenne, ha nem próbálnátok meg kioktatni arról, hogy milyen a kapcsolatom.

2013. máj. 22. 16:34
 38/128 anonim ***** válasza:
83%
rátukmáltad, az a baj. az ilyen magadfajta nőktől kiver a víz...
2013. máj. 22. 16:35
 39/128 anonim ***** válasza:
73%
Remek baráti köröd van, olyanok mint te
2013. máj. 22. 16:36
 40/128 A kérdező kommentje:
ja és szerintetek az se jelent semmit, hogy az összes rokona, barátja azt mondja, hogy ha ezt megteszi értem, akkor tényleg nagyon szeret????
2013. máj. 22. 16:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!