Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi ezt csinálja esküvő előtt? Kezdek nagyon kiborulni.
"Olyan dolgokba is belement, amit álmomban sem hittem volna és meg se említettem, hogy tegye meg, egyszerűen megtette. Babaprojektbe vagyunk épp, stb..."
A babát is miattad vállalja?
Ha az én párom esküvő ellenes lenne és ez nem változott volna, akkor nekem eszem ágában sem lenne belekényszeríteni őt egy olyan helyzetbe amit ő nem akar.
És nincs igazad, nem minden pasi úgy megy bele az esküvőbe mintha a fogát húznák, úgy a legszebb ha mindkét fél ugyanúgy akarja.
Szerinted meddig fogja még bírni hogy te viseled a nadrágot?
Az én férjem sem volt odáig az esküvőtől.Maga az hogy papiron is összetartozunk az addig okés,de nem érdekelte ezen kivül semmi más.milyen torta lesz meg milyen diszités meg ilyenek.Szerény esküvőnk volt,minimális költségvetésből és neki semmiről sem kellet gondoskodnia,ő csak élvezte a napot.
Mennyire vonod be a készületekbe?nem költesz esetleg túl sokat?
"Olyan dolgokba is belement, amit álmomban sem hittem volna és meg se említettem, hogy tegye meg, egyszerűen megtette. Babaprojektbe vagyunk épp, stb..."
Bocs, de ezt én is úgy értelmeztem, hogy a babaprojekt az egyik példa azok közül, amiket nem gondoltál volna róla... Talán leíráskor még te is így gondoltad?
Tartom a véleményem, a ti kapcsolatotok nem túl jó alap egy házasságra.
Bármit mondunk, arra támadsz és közlöd, hogy nincs igazunk.
Akkor kérdezd meg a pasidat, hogy mi a baja, és ne nyiss itt kérdést.
Ne haragudjál már, de mindenki egy véleményen van itt, nem gondolod hogy a ti kapcsolatotokban van az óriási hiba akkor? Leírsz valamit, azt jön az á, nem dehogyis mi szeretjük egymást amúgy is minden pasi ilyen blabla.
Gyereket még semmiképp ne vállaljatok, vagy ha igen, akkor ne házasodjatok össze hogy legalább őt ne viselje meg a válási procedúra.
Gondolom hogy ha ő kényszerítene téged olyanba amit te nem akarsz, akkor arról óbégatnál itt hogy mekkora szemét zsarnok. Ennyi.
Nekünk is sok vitánk volt előtte, pedig mindketten akartuk, de egyre nőtt a feszültség. Általában, ha összevesztünk én kiabáltam, hogy (kéretik nem megijedni, alapból nagyon ronda szánk van, szóval ebben semmi extra nincs nálunk) akkor mondjuk le bäszd meg! Mondjuk le a picsäba és kész! Ő meg kontrázott, hogy nem mondjuk le, hülye vagy bäszd meg, egy csomó minden ki van már fizetve!!!
Nem volt amúgy se sok szabadidőnk és mikor az a kicsi is azzal ment el, hogy nem jön össze, elnézték az időpontot, nem tudnak szerezni, nem tudnak annyiért szerezni, mint kéne, nem tudunk ültetést csinálni, de anélkül botrány lesz, egyet nagy nehezen összeraktunk, erre valaki kétségbeesve telefonált, hogy de ő X mellé akar ülni, ők mindig úgy ülnek így borult az egész, más azért telefonálgatott egy nap 15x hogy miért nem hívtuk meg, neki és még más idióta családtagnak kampányolt megint más, hogy miért nem hívjuk, a hosszú távú előrejelzések napról napra rosszabb időt jósoltak (ez be is jött amúgy), a vőlegény komplett ruházatáról 3 héttel az esküvő előtt derült ki, hogy mégse lesz belőle semmi, majd két HÓNAP múlva tud rá időt szakítani a szabó, mindegy mennyit fizetünk, csak jöttek és jöttek az újabb dolgok, hogy még ilyen is kell, ezt is ki kell fizetni, amiről úgy volt, hogy megússzuk, telefonáltak, hogy hát mégis lesz ez a költség, és ahogy szorított az idő, meg olvasgattam, rájöttem, hogy egy rakás dologgal én egyáltalán nem is foglalkoztam, amivel manapság szoktak az esküvő kapcsán és már nem is fogok ráérni ezekre stb. Erre rá még bejöttek ilyen dolgok, hogy lemondtak egy 90%-ban biztos sok pénzt hozó üzletet, elbäszódott az ablak és nem lehetett kinyitni, az öt éve kiherélt, eddig problémamentes macska elkezdett lepisálni mindent a szobában, mikor majd jönnek a vendégek hozzánk és nálunk fognak aludni..
Így aztán mindketten úgy voltunk sokszor, hogy robbantunk bármire.
Aztán végül egy nagyon szép és nagyon emlékezetes esküvőnk volt, utólag úgy látom kár volt ilyen feszültnek lenni, mert csodálatosak voltak a szolgáltatók, mindenki annyira tudta a dolgát, hogy nekünk tényleg csak hátra kellett dőlni és minden flottul ment, mindenki el volt ájulva, hogy milyen jól megszerveztünk én meg csak lestem, hogy annyi mindenre nem is maradt időm, és nem terveztem meg, csak jött, ahogy rutinból csinálták...
Azóta megint minden normális, nem vagyunk feszültek meg semmi.. Vitáink meg nekünk is vannak, abban semmi különös nincsen, az sokkal rosszabb, ha mindent a szőnyeg alá söpörtök és egyszer hirtelen valaki torkig lesz és kitör. A lényeg csupán annyi, hogy felnőtt ember módjára meg tudjátok oldani őket, nem az, hogy ne is legyenek. Biztos van olyan is, de semmi abnormális nincs benne, ha viták vannak. Mi többnyire elröhögjük stb. de akkor is van.
"Minden pasi ezt csinálja esküvő előtt?"
Nem. Csak az a pasi, aki a háta közepére se kívánja az esküvőt. Jó lenne ezt egyszer nyugodtan átbeszélnetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!