Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi ezt csinálja esküvő előtt? Kezdek nagyon kiborulni.
"egy tök idegen ember ne boncolgassa a kapcsolatom, ráadásul úgy, hogy semmit nem tud róla"
Édes! Te tettél fel egy kérdést a magánéletedről, kapcsolatodról! Nem tűnt még fel??? Én is gyűlölném, ha idegenek boncolgatnák a családi életem, nem is írok ide kérdést róla...
Kérdező! Ha nem tudod elfogadni a valóságot akkor ne tegyél fel kérdéseket, mert nem tudod elfogadni!!
Persze aki látja a valós helyzetet az csak negatív dolgot ír, de kicsi szívem ez a valóság! Ébresztő!!
Figyelj, ne húzd elő a "annyi fájó dolog van az életünkben" kártyát, ne akarj már szánalmat kicsikarni jó?
Most minek játszod az agyadat? Mi abból értelmezünk amit itt leírtál! Te írtad le ezeket a dolgokat, a reakciók a te mondataid következményei!
Na, egyre inkább kezdem úgy vélni, hogy ez egy kamu/provokatív kérdés, hogy felkorbácsolja a válaszolók indulatát. Én inkább lépek is.
Ha nem kamu, akkor viszont őszintén sajnálom a leendő férjedet.
"írtam, hogy olyan dolgokba is belemegy, amiket nem is gondoltam."
igen,pont ezért vitáztok,és ezért ingerült,mert rájött hogy ezt lehet mégsem szeretné,csak miattad menne bele,de ő nem érzi hogy 100%-ig boldog lenne,illetve 100%-ig azt szeretne,amit te......
érted,és igen kényszeríted!
ha én látnám a páromon,hogy húzza a száját,nem biztos önmagában,nem erőltetném a dolgot
te most pontosan ezt teszed,neki meg kezd elege lenni,hidd el,én tudom
29/F
Nem tudom, lehet én vagyok a naiv, de én nem azt vettem le az egészből, hogy nem akarja elvenni, hanem azt, hogy a háta közepére sem kívánná a felhajtást, a lagzit, a vendégsereget stb. Nem magát a házasságot. Nekünk is ezért tartott relatíve sokáig az eljegyzés után az esküvő, mert nem tudtunk mit kezdeni azzal, hogy nagy legyen, kicsi legyen? Itthon legyen kicsi? Vagy külföldön két személyes?
Végül unokatestvérem lakodalma után fejethajtott, hogy végül is egészen jól érezte magát és legyen, mert különben ezt hallgatná élete végéig, hogy nekünk ez kimaradt. De attól még mondogatta, hogy ő megmondta, hogy nem kell a lagzi. De magát a házasságot szorgalmazta nagyon is, meg egyfolytában mondogatta, hogy végre a felesége leszek, meg össze leszünk házasodva. Attól, hogy ő nem rajongott a felhajtásért.
Ne haragudj, de nem tűnik fel, hogy mindenki, aki eddig válaszolt, egy véleményen van? Benned miért merült fel egyáltalán kérdés, ha most meg ennyire biztos vagy magadban? Azt látod, hogy valami baja van a palidnak, majd szépen leírod, hogy te esküvőpárti vagy, ő viszont totál az ellentéted, ellenzi az esküvőt. De idén azt mondta, legyen, elvesz téged. Már minden le van szervezve, közeledik a nagy nap, ő meg egyre ingerültebb. Felmerül benned a kérdés, hogy az esküvő miatt van e az egész. Ha te nem éreznéd úgy, hogy csak miattad lesz esküvő, nem merülne fel benned a kétely, hogy az esküvő miatt van baja. Belemegy a gyerekprojektbe is, de megint úgy írtad, hogy talán csak miattad. Legalábbis ez vehető ki a szavaidból. Mégis mit vársz?
1. Nem ismerjük a pasidat, honnan tudhatnánk mi a baja?
2.Ha nem erőltetted volna az esküvőt, most neki nem lenne hányingere a közelgő naptól.
3.Mindenki, 100 százalékosan egy véleményen van. Nem gondolod, hogy ez nem véletlen?
jól van.még mindig nem tudom mivel kényszerítettem ki, de ti tudjátok :) párterapeutának mindenki elmehetne,aki megállapította a kapcsolatom jellemzőit. azért én tovább hiszek abban, hogy szeretjük egymást és minden nehézség ellenére boldogok lehetünk.
JA és aki kiírta, hogy előveszem a minden bajom van kártyát az elmehet a ........, már bocsánat.örülnék, ha csak visszavágásnak kellett volna írnom, de sajnos nem annak írtam, hanem valóban így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!