Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Minden pasi ezt csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi ezt csinálja esküvő előtt? Kezdek nagyon kiborulni.

Figyelt kérdés
szóval mindig is szerettem volna esküvőt, a párom nagyon esküvő ellenes volt (még mindig az). De idén azt mondta, legyen. Meg is van szervezve az egész, de ahogy közeledik az időpont totál kezd összeomlani minden. Eddig is voltak vitáink, sajnos jórészt miattam, de az utóbbi 1,5 évben változtattam és ezek lecsökkentek. De most úgy érzem mindenen kiakad, nem is értem néha, hogy egyáltalán min. Ingerült, felkapja a vizet mindenre. Ez most mi? Esküvő előtti pánik? Tudja, hogy esküvő nélkül is vele lennék, hiszen az esküvő lenne fontosabb, nem várnék rá 8 évet. De akkor mi baja van?
2013. máj. 22. 15:46
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/128 anonim ***** válasza:
88%
Kérdésedre a válasz, nem csinálja minden pasi ezt. Lehet tényleg sok a problémája a párodnak, azért viselkedik így mostanság, ez mindenkivel előfordul, hogy rosszabb passzban van. Nyilván komolyan gondolja veled, ha már évek óta együtt vagytok és gyereket is terveztek, bár nekem a kérdésed alapján nyilvánvaló, hogy az esküvőt miattad szeretné csak, de ettől nem gondolom, hogy nem szeretne téged, mert akkor gondolom nem tőled akarna babát. Amúgy az nem igaz, hogy a legtöbb pasi csak a párja kedvéért megy bele a házasságba, esküvőbe, mert az én párom ezt már akkor kijelentette, hogy ő feleségül vesz és lesz szép esküvőnk, mikor 18 évesen összejöttem vele, úgy hogy előtte még téma sem volt az esküvő. Sőt, a környezetemben én pont azt látom, hogy mostanság nagy kedvvel házasodnak a fiúk. :)
2013. máj. 22. 20:18
 112/128 anonim ***** válasza:
63%

Köztudott diplomához nem jár intelligencia! A kérdező az élő példa rá! Haha :D

Ja "megbeszéltük a dolgokat" haha

2013. máj. 22. 20:37
 113/128 anonim ***** válasza:
77%
Attól, hogy mindenféle-fajta diplomád van, lehetsz buta! Nem értem a férjed, minek van még veled?! Mazochista?
2013. máj. 22. 21:25
 114/128 anonim ***** válasza:
31%
Párod*
2013. máj. 22. 21:26
 115/128 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem érdemes emiatt nyitát vitni.
2013. máj. 22. 23:42
 116/128 anonim ***** válasza:
36%

"Nyitát vitni"?:D nem piszkálni akarlak, ne érts félre de ezen jót mosolyogtam!:)

Gyerünk pontozzatook! Aaahh!:D

2013. máj. 23. 00:00
 117/128 anonim ***** válasza:
45%
Szia! Azért azt valljuk be, hogy az esküvőszervezés bizony egy elég stresszes dolog. Nálunk a párom kezdeményezte az egész esküvős dolgot, mi is most készülünk rá. Ő nagyon lelkesen vetette bele magát a dolgokba...lelkesebben, mint én. :) Közben persze én is fellelkesültem. :) De bizony sok-sok probléma előjött, és bizony voltak vitáink rendesen! Egymás között, és a szülőkkel is. Szóval szerintem azt neked kell tudni, hogy ezelőtt is ilyen volt-e vagy sem. Ha nem, és csak mostanában jött elő, akkor valószínűleg tényleg elege van már kicsit ebből az esküvőmizériából. Én nem szeretném minősíteni a kapcsolatotokat, azt ti tudjátok, szerintem ennyiből nem derül ki. De szerintem csináld azt, amit mi tettük: leültünk, és szépen megbeszéltük, hogy élvezni fogjuk a Nagy Napunkat, nem stresszelünk rá, mert akárhogyan is lesz, biztosan szép emlék lesz kettőnknek! Mióta ez megtörtént sokkal lazábban vesszük az egészet, nincs vita hülyeségek miatt, lesz*rom, hogy kinek mi nem fog tetszeni, csak élvezni szeretnénk és kész! Szóval szerintem ülj le, és beszéld meg vele.
2013. máj. 23. 09:22
 118/128 anonim ***** válasza:
85%

"már rég megbeszéltem a párommal mindent"

Hálistennek. Most megnyugodtam, hogy nem feleslegesen írtunk tele 10 oldalt azzal, hogy kérdezd meg a párod, mi baja. Amúgy mit mondott? Mostmár iszonyatosan érdekel...

2013. máj. 23. 10:45
 119/128 anonim ***** válasza:
19%

Bekapcsolódok, Istenemre elolvastam az összes oldalt. Nem értem, miért támadjátok a kérdezőt. Van, amikor tényleg egy hisztérika tesz fel egy értelmetlen kérdést, de nem hiszem hogy most ez a helyzet. Jó belerugdosni valakibe ok nélkül? Komolyan, az élő fába belekötöttetek, teljesen értelmetlenül.

Ha a párja nem akarná az esküvőt, valószínűleg nem venné el, ennyire egyszerű. Miért ne lehetne kiborulva más miatt, esetleg a munkahelye az oka?

Kérdező, a férfiaknak is megvan néha. :D Este nyomj a kezébe egy pohár bort és próbáljatok meg lazítani!

2013. máj. 23. 14:20
 120/128 anonim ***** válasza:
0%

Én sem értem, hogy miért támadja mindenki a kérdezőt, de látom, mind rohadtul okosnak képzeli magát..

Volt egy kérdés, amire megjegyzem csak pár használható válasz érkezett, de helyette fikázzák másik kapcsolatát, úgy hogy kb. semmit nem tudnak róla. Gratulálok tényleg..

Hozzáteszem, én sem értek egyet az 5 évnyi jegyességgel, de akkor sincs semmi közöm hozzá.

Egyébként lehet esküvő előtti pánik is, de nem biztos, hogy az esküvőtől fél, hanem nem akarja sem a felhajtást, sem a jópofizást az amúgy nem túl kedvelt rokonokkal, aztán ezért ingerült.

Viszont, ha a ő esküvőellenes, a kérdező meg esküvőpárti, akkor itt valakinek fel kell adnia az elveit, mert máshogy nem lehet. Ezt meg jó lett volna már az elején tisztázni.

2013. máj. 23. 15:23
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!