Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi ezt csinálja esküvő előtt? Kezdek nagyon kiborulni.
Beszéltél már vele arról, hogy miért ingerültebb mostanában?
Lehet, mégsem akarja az esküvőt. Bár ha 8 év után sem,akkor mikor?
Lehet, hogy egész más bajai vannak (munkahely,...)
"ahogy közeledik az időpont totál kezd összeomlani minden. Eddig is voltak vitáink, sajnos jórészt miattam, de az utóbbi 1,5 évben változtattam és ezek lecsökkentek. De most úgy érzem mindenen kiakad, nem is értem néha, hogy egyáltalán min. Ingerült, felkapja a vizet mindenre."
Nem tudom, miken mentetek keresztül együtt a múltban. A jelen viszont az, hogy pokolian gyenge lábakon áll a párkapcsolatotok. Bocsánat, ha ez fáj vagy bántó, de egy boldog, harmonikus kapcsolat NEM így néz ki, ahogy te leírod. Esküvő előtt sem. Stresszes időszakban sem. 8 év után sem.
Házasodni meg boldog, harmonikus kapcsolatban érdemes, de te tudod.
Csak én úgy látom, hogy te happy end-nek érzed a dolgot, megszerezted, amit akartál, igaz, óriási teljesítményként és áldozatként előtte 8 egész évet eltöltöttél azzal, akit elméletileg szeretsz, és hát ez borzasztó... de a lényeg, hogy csak meglett a gyűrű, lesz "igen" is, épp csak a "boldogító"-t nem látom a képben.
A pasidnak a töke tele van a tüllmasnikkal és a névkártyákkal, gyűlöli az egészet, a Te álombuborékodon meg néha átszúr egy-egy tüske...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!