Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi ezt csinálja esküvő előtt? Kezdek nagyon
kiborulni.
Figyelt kérdés
szóval mindig is szerettem volna esküvőt, a párom nagyon esküvő ellenes volt (még mindig az). De idén azt mondta, legyen. Meg is van szervezve az egész, de ahogy közeledik az időpont totál kezd összeomlani minden. Eddig is voltak vitáink, sajnos jórészt miattam, de az utóbbi 1,5 évben változtattam és ezek lecsökkentek. De most úgy érzem mindenen kiakad, nem is értem néha, hogy egyáltalán min. Ingerült, felkapja a vizet mindenre. Ez most mi? Esküvő előtti pánik? Tudja, hogy esküvő nélkül is vele lennék, hiszen az esküvő lenne fontosabb, nem várnék rá 8 évet. De akkor mi baja van?
Ja, végül is összekötni egy emberrel az életemet majdnem ugyanaz mint sütni egy grillcsirkét hat személyre.
Kérdező, te meg máskor ne írj ki kérdéseket ha csak fikázni tudod a válaszadókat, a tiéd a hét legprovokatívabb és egyben legostobább kérdése.
Ha olyan szuper lenne a kapcsolatotok akkor már régen megdumáltátok volna, megsúgom! Kezdj dobálgatni százasokat a perselybe hogy legyen egy kis alap a váláshoz. Tudod a pasik nem szeretik a kényszer-ketreceket. Ja tudom utálod a kényszer szót, azt hiszed ha az ellen kapálózol akkor nem lesz az ami.
-.-"
2013. máj. 22. 17:51
92/128 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az elismerő szavakat :) úgy döntöttem visszaadom a 3 diplomámat, mert itt meggyőztetek arról, hogy hülye vagyok, mert kerestem olyan embereket, akik hasonló cipőben jártak/járnak és kiakadtam azon, hogy a kapcsolatomat ócsároljátok, mikor nem erre voltam kíváncsi, ezt majd megoldom én, vagyis közben már meg is oldódott :D na, mindenki mehet vacsit főzni, szórakozni, stb. És remélem mindenki, aki megjósolta, hogy nem lesz hosszú a házasságom, így látatlanban, az kerül majd olyan helyzetbe, amikor csak segítséget, példákat vár a saját problémájára és csak a szart kapja. Ja és remélem nemcsak az "amelyik embernek a halálhírét keltik, sokáig fog élni" mondás igaz, hanem az is, hogy ha már ilyen megjósoltátok a rövid házasságom, hát akkor az a halálomig fog tartani. Csáó
2013. máj. 22. 18:03
93/128 anonim válasza:
Szerintem tök mindegy, a kérdezőt így is, úgy is elkönyveltétek hülyének és senki se vesz arról tudomást, hogy esetleg a pasit csak a felhajtás, a pénzköltés zavarja, nem a házasság ténye. Nyilván különben nem akarna gyereket sem stb.
A grillcsirkés leszólást meg sem hallottam, az összes többi válaszból is látszik, hogy félmondatokba, szavakba kapaszkodtok, hogy lehessen szidni a kérdezőt.
2013. máj. 22. 18:03
94/128 A kérdező kommentje:
*így
2013. máj. 22. 18:04
95/128 A kérdező kommentje:
köszönöm a 93-as választ, pont ezt próbáltam leírni, de nem vette észre senki....
2013. máj. 22. 18:07
96/128 anonim válasza:
Mi köze a diplomáknak az egészhez? Attól még lehet szar kapcsolatod, ha húsz diplomád is van.
2013. máj. 22. 18:13
97/128 A kérdező kommentje:
a kapcsolatomnak semmi. a hülye, ostoba, buta jelzőkre írtam.
2013. máj. 22. 18:16
98/128 anonim válasza:
Az intelligencia nem a diploma függvénye. Ha neked van három, akkor tudhatnád.
2013. máj. 22. 18:17
99/128 anonim válasza:
"úgy döntöttem visszaadom a 3 diplomámat, mert itt meggyőztetek arról, hogy hülye vagyok"
Ne haragudj kérdező,de valahogy én sem értem,hogy a 3 diplomádnak mi köze a kapcsolatodhoz?
Egy diplomával is meg tudom neked mondani,hogy itt valami nagyon nem stimmel köztetek,és egy ilyen "hátam közepére sem kívánom" esküvő után ez csak még jobban a felszínre fog kerülni......
2013. máj. 22. 18:18
100/128 anonim válasza:
gratulálok, megint sikerült minősítened magad :D kit érdekel, h hány diplomád van? lehet száz diplomád is, attól még ugyanolyan buta maradsz. na csáó
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!