Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Minden pasi ezt csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi ezt csinálja esküvő előtt? Kezdek nagyon kiborulni.

Figyelt kérdés
szóval mindig is szerettem volna esküvőt, a párom nagyon esküvő ellenes volt (még mindig az). De idén azt mondta, legyen. Meg is van szervezve az egész, de ahogy közeledik az időpont totál kezd összeomlani minden. Eddig is voltak vitáink, sajnos jórészt miattam, de az utóbbi 1,5 évben változtattam és ezek lecsökkentek. De most úgy érzem mindenen kiakad, nem is értem néha, hogy egyáltalán min. Ingerült, felkapja a vizet mindenre. Ez most mi? Esküvő előtti pánik? Tudja, hogy esküvő nélkül is vele lennék, hiszen az esküvő lenne fontosabb, nem várnék rá 8 évet. De akkor mi baja van?
2013. máj. 22. 15:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/128 A kérdező kommentje:
:D Ti hány évesek vagytok? 15? mivel tukmáltam rá? mondjátok már el
2013. máj. 22. 16:37
 42/128 anonim ***** válasza:
91%
akkor ad1: ha olyan csodás a kapcsolatotok, mi lenne, ha BESZÉLGETNÉTEK is ebben a kapcsolatban, és akkor talán tudhatnád, h mi a baja és nem kéne idegen emberektől választ várni
2013. máj. 22. 16:37
 43/128 anonim ***** válasza:
83%
Megteszi, de nem akarja. Akkor ha te szeretnéd, akkor azt mondanád, hogy "oké szívem, te nem akarod, de nekem fontos a házasság, legyen polgári esküvő, mert nekem csak az a lényeg, hogy együtt legyünk örökre, nem a felhajtás"
2013. máj. 22. 16:38
 44/128 anonim ***** válasza:
83%
Honnan tudjuk? A leírásodból. Az általad használt szavakból és kifejezésekből. Ha másért nem is, de legalább azért gondolkodj el a dolgon, mert itt a "családi kapcsolatok" rovatban ilyen egyöntetű és egységes válaszok, amiket Te kaptál a kérdésedre, úgy szökőévente egyszer jönnek össze.
 45/128 A kérdező kommentje:

csak egyszerűen kíváncsi voltam, hogy más kapcsolatban is előfordult-e ilyen. hidd el fogunk beszélni erről. de úgy látom azért máshol is előfordult.

JA és aki pedig minősítette a barátaimat meg aztán engem is az elmehet a .....-ba... engem te ne minősíts

46/128 anonim ***** válasza:
85%
Csillagom, ha szerinted mi vagyunk a hülyék, és a ti kapcsolatotok a szivárványréten ugrabugráló csillámpónikénál is boldogságosabb, akkor mi a halál f.szának írtad ki a kérdést? Olvasd már el hogy mit írtál ki? Minden süt belőle, csak az nem hogy a pasid fülig érő szájjal dalolva nősülne meg pár héten belül. TE MAGAD írtad azt hogy még most is esküvő ellenes! Akkor minek örüljön??
2013. máj. 22. 16:40
 47/128 A kérdező kommentje:
na, pl. erre írtam, hogy olyan dolgokba is belemegy, amiket nem is gondoltam. már rég lemondtam a templomi esküvőről. ő ajánlotta fel magától, hogy ha találok egy olyan papot, aki nem fog dolgokra rákényszeríteni legyen templomi. akkor meg?
2013. máj. 22. 16:40
 48/128 anonim ***** válasza:
89%
Akkor kényszerítsd bele, aztán majd ne csodálkozz ha hirtelen ráébred, hogy ő ezt nem akarta és hiányozni fog neki a szabadság és otthagy, te kultúrlény.
2013. máj. 22. 16:41
 49/128 anonim ***** válasza:
85%
persze, általában akkor fordul elő, ha egy ilyen nő, mint te ráveszi a párját, h vegye el. és hidd el, sok ilyen nő van még, szóval nem vagy egyedül.
2013. máj. 22. 16:42
 50/128 A kérdező kommentje:
:D még mindig nem kaptam választ! mivel kényszerítem???? írjátok már meg légyszi
2013. máj. 22. 16:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!