Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány,30as pasi, jövőre esküvő. Normális?
Most láttam facebookon az egyik volt osztálytársam, 17 éves (végzős szakközépben), a képeken egy 30as pasival vannak összebújva. Az egyik kép alatt kommentben láttam, hogy nyáron tartják az esküvőt. Egyébként egy nagyon vallásos lányról van szó, és általánosból egy szorgalmas, jó tanuló lány él az emlékezetemben.
Ez csak szerintem morbid? Persze nem az én dolgom, nem is fogok beleszólni az életükbe, de gondolom ha már házasság, akkor családalapítás, gyerek, stb., ha meg nem, akkor meg bőven ráérnének még összeházasodni.
Egyébként barátnőm is most kapott egy volt osztálytársától meghívót esküvőre, ott már a baba is jön.
Hova rohannak? Ez csak a környezetemben vált általánossá, vagy ez valamiféle hullám?
A régi időben el elfogadott dolognak számított. Simán hozzáadták a szülők még az ennél fiatalabb lányukat is akár 40-50 éves férfihoz, ha annak megvolt a kellő egzisztenciája (pénze) a házassághoz. Sokszor már elemi iskolás korukban gyűrűs menyasszonyok voltak.
Ha a lány vallásos, és a családja is, könnyen lehet, hogy az esküvő után fekszik csak le a férfival. Ha ők ilyen életet élnek, miért fáj neked? Engem nem zavar, vannak, akik a régi értékeket vallják. Egy átlagos 17 évesnek nem kéne házasodnia, de ki vagyok én, hogy rávetítsek egy sztereotípiát? Nekem is volt egy osztálytársnőm, aki 17 évesen férjhez ment, mert teherbe esett az aktuális barátjától (aki huszonéves végi volt), úgy döntöttek, megtartják és egy családként élnek. Legjobb tudomásom szerint még együtt vannak.
22L
én nem mondtam semmit a kiéléssel kapcs., 18 vagyok és együtt tervezem leélni az életemet a barátommal, csak szerintem felelőtlenség ilyen hamar családot alapítani, pláne ha iskolája sem lesz több egy érettséginél.
egyébként őszintén, gratulálok az életedhez:) nagyon hasonló terveink vannak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!