Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány,30as pasi, jövőre esküvő. Normális?
Most láttam facebookon az egyik volt osztálytársam, 17 éves (végzős szakközépben), a képeken egy 30as pasival vannak összebújva. Az egyik kép alatt kommentben láttam, hogy nyáron tartják az esküvőt. Egyébként egy nagyon vallásos lányról van szó, és általánosból egy szorgalmas, jó tanuló lány él az emlékezetemben.
Ez csak szerintem morbid? Persze nem az én dolgom, nem is fogok beleszólni az életükbe, de gondolom ha már házasság, akkor családalapítás, gyerek, stb., ha meg nem, akkor meg bőven ráérnének még összeházasodni.
Egyébként barátnőm is most kapott egy volt osztálytársától meghívót esküvőre, ott már a baba is jön.
Hova rohannak? Ez csak a környezetemben vált általánossá, vagy ez valamiféle hullám?
mindketten bp.-re szeretnénk menni (ő corvinus, én bme), de ha nem vesznek fel egyikőnket a ponthatárok miatt, akkor más városba kell menni. és igen, a barátom is úgy gondolja.. :)
egyébként itt nem is feltétlen rólunk kéne hogy szó legyen.
biztos igazad van.
azért én sok szerencsét kívánok magunknak. :)
"ezt nevelték belém, ne haragudj. persze tény, hogy a sokdiplomások is utcát seperni mennek legjobb esetben, de képzettség nélkül meg még oda se. a te helyzeted szerencsés."
Álomvilágban élsz! A valóság más. Egy senki kitörölheti a s*ggét a diplomájával, ha nincs benne talpraesettség, és nincs protekciója. Az én munkahelyemen szakmunkás végzettségűek vannak mérnöki pozícióban. Valaki azért, mert valakinek a valakije, a másik meg azért, mert egyszerűen 10 éve benne van ebben a világban, keni vágja a témát, amit egy friss diplomás mérnök nem. Dolgozik ott egy pasas, 30-on felül van, 2 diplomája van, de a "vacak" szakmunkás srác ezerszer többet tud neki tanítani...
Az én helyzetem sem a szerencsének tudható be. Kitanultam ott a dolgot, kézügyességem van, kitűnőbben forrasztok, mint aki tanulta. Ja és lány vagyok, 22 éves. és vannak ott nem egyen, akik magas rangig vitték alacsony iskolával,mert leleményesek.
Úgyhogy csak ne nézd le a diplomásokat, mert oda jutsz, hogy egy tanulatlan ember lesz a főnököd a jövőben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!