Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 17 éves lány,30as pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves lány,30as pasi, jövőre esküvő. Normális?

Figyelt kérdés

Most láttam facebookon az egyik volt osztálytársam, 17 éves (végzős szakközépben), a képeken egy 30as pasival vannak összebújva. Az egyik kép alatt kommentben láttam, hogy nyáron tartják az esküvőt. Egyébként egy nagyon vallásos lányról van szó, és általánosból egy szorgalmas, jó tanuló lány él az emlékezetemben.

Ez csak szerintem morbid? Persze nem az én dolgom, nem is fogok beleszólni az életükbe, de gondolom ha már házasság, akkor családalapítás, gyerek, stb., ha meg nem, akkor meg bőven ráérnének még összeházasodni.

Egyébként barátnőm is most kapott egy volt osztálytársától meghívót esküvőre, ott már a baba is jön.

Hova rohannak? Ez csak a környezetemben vált általánossá, vagy ez valamiféle hullám?

2011. nov. 12. 18:44
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
mármint őszintén gratulálok, vessző nélkül
2011. nov. 12. 19:21
 12/34 anonim ***** válasza:
Elnézést, értelemszerűen annak írtam, aki ezt írta,mert valaki írta. Olyan hülyeségeket olvasok itt, hogy akinek nincs életcéla stb. Ha kevesen is vannak, szerintem vannak még akik tudatosan dönetnek így,pl. mi. Ha meg előre tudod, hogy vele akarod leélni az életed, akkor ez nem sietés, de ezek szerint te még nem tudod. Egyébként örülök, ha hasonlót tervezel, és nem az az életcélod, hogy több,mint x férfival legyél együtt. Én nem vagyok prűd, csak számomra meg ez ez nem opció. Szerintem inkább ez a hullám, sajnos...
2011. nov. 12. 19:24
 13/34 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem normális, az én barátom 16 évvel idősebb nálam, 4 éve jol megvagyunk, igaz nem házasodtunk össze, nálam a papír nem számit, 17 éves még nem voltam mikor össze költöztünk.

tényleg mit gondolsz kiélésen?? én nem gondolom hogy elkéne mennem bulizni, berúgnom, mindenkivel össze feküdnöm stb, mert ahol most épp lakok ott ez a divat meg a menő.

2011. nov. 12. 19:26
 14/34 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, mi tervezzük a gyereket, akarjuk, nem azért hogy legyen életcélom....
2011. nov. 12. 19:27
 15/34 anonim ***** válasza:
40%

"én nem mondtam semmit a kiéléssel kapcs., 18 vagyok és együtt tervezem leélni az életemet a barátommal, csak szerintem felelőtlenség ilyen hamar családot alapítani, pláne ha iskolája sem lesz több egy érettséginél."

Ember tervez, Isten végez! Egyébként mi az, hogy nem lesz több érettséginél? Bocsánat, de akinek nincs diplomája, vagy OKJ-s tanfolyama egy mondvacsinált szakon, az nem házasodhat? Ennyire nagyra tartod a továbbtanulást, akinek csak szakmája van, az senki? Nekem még szakmám sincs, csak érettségim, de olyan munkát végzek, amit elektronikai műszerészek szoktak, többet keresek, mint a diplomás bátyám!

2011. nov. 12. 19:46
 16/34 anonim ***** válasza:
50%
ma 19:24-es vagyok, Hulla fáradtan de még egyszer neki futottam. Szerintem nagyon ellentétesen írsz. Valóban te írtad azt, hogy 18évesen nem akarsz házasodni, viszont tudod, hogy vele akarod leélni az életed. Nem,te még nem tudod,különben nem mondanád ezt. Ezek csak fellángolások, mélynek tűnő érzésekkel.
2011. nov. 12. 19:50
 17/34 A kérdező kommentje:
ezt nevelték belém, ne haragudj. persze tény, hogy a sokdiplomások is utcát seperni mennek legjobb esetben, de képzettség nélkül meg még oda se. a te helyzeted szerencsés.
2011. nov. 12. 19:51
 18/34 A kérdező kommentje:
jó, akkor úgy fogalmazok, hogy úgy érzem a jelenlegi fejemmel, hogy örökre barátommal leszek, de mivel még rengeteg szitun kell keresztülmennünk, pl. lehet hogy külön városba kényszerülünk egyetemen, ezért nem sietjük el a dolgokat. hogy más mit csinál, természetesen nem az én dolgom, csupán úgy gondolom, hogy korai, és kíváncsi voltam mások véleményére:)
2011. nov. 12. 19:54
 19/34 anonim ***** válasza:
84%
a hugom is azt hiszi örökre együtt lesz a pasijával vaaagy ja a volt pasijával :D min4x szakitottak, meg azóta mással is kavar össze vissza... de ha már azt gondolod hogy örökre együtt lesztek akkor miért ne lehetne össze házasodni? a barátod is úgy gondolja hogy örökre egymáséi vagytok? mert ha igen jo lenne ha KÖZÖS jövőt terveznétek és nincs olyan hogy átkényszerül másik városba... na mind1 nekem furi ez:)
2011. nov. 12. 20:00
 20/34 anonim ***** válasza:
Közös városba is mehettek, ritka az a szak, amelyik nincs valahol,ha igen,nem feltétlen mindkét ember csinál ritka szakot. Az meg kifogás,hogy "miattam ne mondjon le az álmairól". Egyrészt kb mind1 hol végzel itt, sehol se kapsz egy elit oktatást,másrszét meg nem lemondás, hanem megcsinálja,csak máshogy. Látod, ti még nem tudjátok. Ritka ajándék,ha egyesek 18évesen ennyire összetartanak,hogy nem találnak ki mondvacsinált ötleteket. Általában jobban működnek azok a kapcslatok,ahol az egyik fél kicsit idősebb,pont emiatt. Persze szerintem az ilyen emberek vannak kevesebben,többen felelőtlenségből házasodnak. Ezt azért írtam le,hogy lásd,ti még nem tudjátok,hogy együtt akartok e lenni. Ha tudnátok,evidens lenne,amit írtam. Persze nem feltétlen kell 18évesen tudni,mint említettem,kevés ilyen szerencsés ember van.
2011. nov. 12. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!