Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol legyen az esküvő? Én vidéki lány vagyok, a párom pesti. Úgy tudom a lányos házhoz közel ildomos!
Tök mindegy hol ildomos :)
Ott tartsátok ahol Nektek jobb,ahol szerintetetek( hangulatosabb,olcsóbb, szebb).
szia!
mi is ilyen gondban vagyunk :D ha gondolod írj privit hogy tapasztalatot cserélhessünk :) mikor lessz az esküvőtök?
Szia.
Zenekarként volt már pár érdekes dologban részem,a három legjobb közül az
1.Osztrák-magyar vegyes lagzi volt,osztrákok 50-en,magyarok 30-an,3 napos rendezvénysorozat volt,2.napon a lagzival,a magyar násznépet utaztatták luxus-busszal St.Wolfgang-ba,mi autóval tettük meg az oda-vissza 1200km-t,de pazar volt.Ott aludtunk,így vasárnap még tudtunk kirándulni is,viszont csak osztrák esküvő volt.
2.Japán-Magyar vegyes lagzi volt a Hilton-Budapest hotelben,60 japán,20 magyar,japánból repülővel jött 50 ember(náluk a násznép állja az utazási költségeket,tehát nem az ifjú pár fizette a repülőjegyet),és mindenkit Budapesten szállásoltak el,majd a magyar társaságot repítették ki Japánba,hogy japán-szertartás szerint is összeadják őket.
3.Angol-magyar vegyes lagzi szintén a Hilton-ban,az elszállásolás,az utazás,és a létszám szinte főre ugyanannyi,mint a japán-magyarnál,itt a különlegesség az volt,hogy este 18-tól(ekkor érkeznek,utána vacsi még csak) hajnali 3-ig volt a terem kibérelve nagyon drága órabérért,erre a 7 órás időtartamra hívtak egy hárfa-művészt,bennünket és egy DJ-t,és mindenki vidékről jött,csak az ifjú pár nem.
A pontos válaszom:Sajnos ma már szinte sehol sem tartják be a hagyományokat,talán még a romáknál,ott is a gazdagabbaknál,ma már mindenki arra törekszik,hogy az anyagi helyzetéhez viszonyítva mindenkit 150%-osan el tudjon látni,és senki ne maradjon ki a szórásból.Én is úgy gondolom,hogy nem "ildomos",hanem ott tartsátok,ahol kedvezőbben tudjátok az anyagi részt kihozni.Ha ez a vőlegény hazája,akkor ott.:)
A kis történeteket pont ezért írtam le.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!