Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondogatják mostanában a nők, hogy nem fontos a házasság, az csak egy papír?
45ös vagyok
Engem is lepontoztak, pedig abszolút toleráns vagyok és voltam válaszomban is a többi kapcsolatfajta iránt.
Te aki felháborodtál :))) hogy nem vagy a világom része. Elnézésedet kérem. A 2. gyerekkeresztelőjére meghívlak, csak addig ismerjelek meg.
Istenem...
A világ alatt, kedves belekötő kommentelő, az ismerőseimet, családomat, barátaimat értettem.
Én házasságban élek, nekem jó, de mint írtam ha a tisztelet szeretet megvan, mindegy ki milyen formában éli életét. Számomra fontos volt, hogy megoszthattam a VILÁGGAL (és most ne vágd fel az ereid, hogy a világ részeként nem voltál meghívva) :))))))
ma 11:12
Én vagyok az, aki azért mentem hozzá a páromhoz, mert neki fontos a papír. Ez mégis kinek megalázó? A magam részéről baromira nem tartom fontosnak a házasságot, mivel jottányival sem jobb vagy értékesebb kapcsolat, mint egy tartós együttélés. Ellenben van olyan hátránya, amilyen az együttélésnek nincs. Ha hozzámegyek a másikhoz, annak ellenére, hogy NEKEM ez baromira nem fontos, akkor ezzel szerelmemet és elkötelezettségemet bizonyítom irányában. Hiszen még ezt is vállalom a kedvéért.
Érett felnőtt emberek nem sértődnek be ilyesmin, hanem gesztusként értékelik....
Ha neked baromira nem fontos a házasság, akkor azt hiszed, hogy a párod felé az egy kedves gesztus, hogy hozzámész?
Most ezt nem mondhatod komolyan!! Utálom a korhelylevest, de megeszem, mert Te főzted. Lásd mennyire szeretlek?
Ha valakinek tényleg csak egy papír a házasság, az valóban vélekedhet így. De lehet, hogy a párjának a házasság nem csak egy iromány.
Kérdezted már tőle, hogy neki miért fontos a "papír"? Hisz csak egy papír..
"Érett felnőtt ember nem sértődik be olyasmin, hogy valaki gesztusból hozzámenne/elvenné feleségül."Végülis, ebben van valami. Szerintem nagyon sok embernek ez igenis rosszul esne, mitöbb, egy értelmes felnőtt ember a kapcsolata kezdetén a kommunikáció segítségével letisztázza a párjával, hogy mik a szándékai a jövőben. Ha pedig elképzeléseik nem egyeznek, akkor többnyire előbb vagy utóbb szétválnak útjaik, pont az ilyen sértődések elkerülése végett.
Igazából kár azon vitázni, hogy jó e a házasság, vagy sem. Van e értelme, vagy sem. Mindenkinek mást jelent a házasság. Akinek nem jelent semmit egy papíron meg egy kedves gesztuson kívül, annak persze, hogy nem számít, de akinek a házasság egy olyan lelki kötelék, amit semmilyen más élettársi párkapcsolat nem helyettesíthet, annak fontos.
Tök vicces, egyik ismerősöm úgy járt, h nem akarta elvenni a barátnőjét, aki éppen várandós volt. De a lány meg szerette volt az esküvőt (semmi parádé, csak ketten)
Na végülis a srác nem vette el a csajt. A szokásos szöveget nyomta :) csak egy papír, stb stb. Nem számít.. mi értelme van? Nélküle is ugyan úgy a párom vagy, mintha a feleségem lennél.
Jó hát a csaj nem hisztizhetett, hogy már pediglen vegye el a pasi.
Mielőtt megszületett a baba, intézni kellett volna apaságit, meg mit tudom én még miket, és az apuka szerette volna a nevére a babát. Végül is Ő sértődött be, mert a csaj nem íratta a nevére a bébit, mondván, az csak egy papír. Attól még az Ő gyereke is, h nem a nevét viseli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!