Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért mondogatják mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondogatják mostanában a nők, hogy nem fontos a házasság, az csak egy papír?

Figyelt kérdés
Eddig egy barátnőm volt a házasság mellett! Normális ez? Mindenütt azt olvasom, hogy a legfontosabb nekik, hogy legyen férjük, vegyék el őket, ez a nők életcélja. Már össze vagyok zavarodva!!!

2012. jún. 20. 08:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/198 anonim ***** válasza:
78%

45ös vagyok

Engem is lepontoztak, pedig abszolút toleráns vagyok és voltam válaszomban is a többi kapcsolatfajta iránt.

Te aki felháborodtál :))) hogy nem vagy a világom része. Elnézésedet kérem. A 2. gyerekkeresztelőjére meghívlak, csak addig ismerjelek meg.

Istenem...

A világ alatt, kedves belekötő kommentelő, az ismerőseimet, családomat, barátaimat értettem.

Én házasságban élek, nekem jó, de mint írtam ha a tisztelet szeretet megvan, mindegy ki milyen formában éli életét. Számomra fontos volt, hogy megoszthattam a VILÁGGAL (és most ne vágd fel az ereid, hogy a világ részeként nem voltál meghívva) :))))))

2012. jún. 20. 12:43
 52/198 A kérdező kommentje:
31es válaszoló: én itt lefelé senkit se pontoztam! Csak felfelé szoktam. Akivel nem értek egyet, azt nem pontozom.
2012. jún. 20. 12:44
 53/198 A kérdező kommentje:
Össze ne vesszetek ezen, én csak egy kérdést tettem fel ami egyre több nőre jellemző, felőlem mindenki úgy él ahogy akar. :)
2012. jún. 20. 12:45
 54/198 anonim ***** válasza:
9%
Kérdező, nem is gondoltam, hogy te voltál...
2012. jún. 20. 12:46
 55/198 anonim ***** válasza:
86%

ma 11:12

Én vagyok az, aki azért mentem hozzá a páromhoz, mert neki fontos a papír. Ez mégis kinek megalázó? A magam részéről baromira nem tartom fontosnak a házasságot, mivel jottányival sem jobb vagy értékesebb kapcsolat, mint egy tartós együttélés. Ellenben van olyan hátránya, amilyen az együttélésnek nincs. Ha hozzámegyek a másikhoz, annak ellenére, hogy NEKEM ez baromira nem fontos, akkor ezzel szerelmemet és elkötelezettségemet bizonyítom irányában. Hiszen még ezt is vállalom a kedvéért.

Érett felnőtt emberek nem sértődnek be ilyesmin, hanem gesztusként értékelik....

2012. jún. 20. 12:58
 56/198 anonim ***** válasza:
97%
41-es: a nők sem hibátlanok és vannak alja darabok, de te meg a hasonló emberek ide csak fikázni és általánosítani jártok.
2012. jún. 20. 13:04
 57/198 anonim ***** válasza:
21%
Hűűű 0%-ban hasznos vagyok, de meglepő!
2012. jún. 20. 13:05
 58/198 A kérdező kommentje:
#55 Szerintem nem sértő, ha úgy mondod, hogy bár te nem akartad, de mert neki fontos, neked is jó érzés. Akkor sértő csak, ha nagy könyörgésre lekezelően mész bele. És folyton felhozod neki utána, hogy csak a kedvéért tetted. Ha eljutsz odáig, hogy fontossá vált számodra is miatta, akár még megtisztelő is lehet irányába! :)
2012. jún. 20. 15:27
 59/198 A kérdező kommentje:
Ezúton üzenem, hogy egymást pontoztátok szerintem le, én nem pontoztam le senkit!!!
2012. jún. 20. 15:36
 60/198 anonim ***** válasza:
87%

Ha neked baromira nem fontos a házasság, akkor azt hiszed, hogy a párod felé az egy kedves gesztus, hogy hozzámész?

Most ezt nem mondhatod komolyan!! Utálom a korhelylevest, de megeszem, mert Te főzted. Lásd mennyire szeretlek?

Ha valakinek tényleg csak egy papír a házasság, az valóban vélekedhet így. De lehet, hogy a párjának a házasság nem csak egy iromány.

Kérdezted már tőle, hogy neki miért fontos a "papír"? Hisz csak egy papír..

"Érett felnőtt ember nem sértődik be olyasmin, hogy valaki gesztusból hozzámenne/elvenné feleségül."Végülis, ebben van valami. Szerintem nagyon sok embernek ez igenis rosszul esne, mitöbb, egy értelmes felnőtt ember a kapcsolata kezdetén a kommunikáció segítségével letisztázza a párjával, hogy mik a szándékai a jövőben. Ha pedig elképzeléseik nem egyeznek, akkor többnyire előbb vagy utóbb szétválnak útjaik, pont az ilyen sértődések elkerülése végett.

Igazából kár azon vitázni, hogy jó e a házasság, vagy sem. Van e értelme, vagy sem. Mindenkinek mást jelent a házasság. Akinek nem jelent semmit egy papíron meg egy kedves gesztuson kívül, annak persze, hogy nem számít, de akinek a házasság egy olyan lelki kötelék, amit semmilyen más élettársi párkapcsolat nem helyettesíthet, annak fontos.

Tök vicces, egyik ismerősöm úgy járt, h nem akarta elvenni a barátnőjét, aki éppen várandós volt. De a lány meg szerette volt az esküvőt (semmi parádé, csak ketten)

Na végülis a srác nem vette el a csajt. A szokásos szöveget nyomta :) csak egy papír, stb stb. Nem számít.. mi értelme van? Nélküle is ugyan úgy a párom vagy, mintha a feleségem lennél.

Jó hát a csaj nem hisztizhetett, hogy már pediglen vegye el a pasi.

Mielőtt megszületett a baba, intézni kellett volna apaságit, meg mit tudom én még miket, és az apuka szerette volna a nevére a babát. Végül is Ő sértődött be, mert a csaj nem íratta a nevére a bébit, mondván, az csak egy papír. Attól még az Ő gyereke is, h nem a nevét viseli...

2012. jún. 20. 15:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!