Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondogatják mostanában a nők, hogy nem fontos a házasság, az csak egy papír?
Miért lenne fontos?
Ma egy nő képes eltartani magát, sőt, ha úgy adódik, a gyerekét is. Sőt, el is kell tartsa sok esetben, mert apuka időben meglép...
A papírtól jobb és harmonikusabb nem lesz a kapcsolat, de egy megromlott viszont felbontani már nehezebb, a házasság lezárása nyögvenyelősebb, elhúzódik.
A lányok a szép ruhába, a gyűrűbe, a NAGY ÁLOMESKÜVŐBE szerelmesek. Ha felnőnek és túl tudnak lépni ezen, akkor hirtelen nem lesz a házasság sem olyan fontos. Aki nem akar gyermeket, és ma már egyre több nő van így, az meg pláne nem feltétlenül látja ennek értelmét.
Házas vagyok, a második férjemmel élek. Csakis és kizárólag őmiatta mentem férjhez újra, neki volt ez fontos, részemről az együttélés is tökéletesen megfelelne.
De ezek szerint mégis csak neked vannak ilyen irányú tapasztalataid. Mert egy válaszadó sem találkozott még ilyen jelenséggel.
na amúgy ezek a p.csák fognak majd hozzámenni bárkihez 40 évesen, már már elhervadtan, mert most válogatnak.
Akkor meg pont azért nem akarnak házasodni, mert megvan az anyagi biztonságuk, nincs szükségük a másére.
Ne aggódj, ha nem lenne pénzük akkor házasodnának.
Én sem tartom fontosnak. Miért? Hát nem kell még egy papír, amit csak tologatnom kell ide-oda. Semmin nem változtat, szóval akkor minek. Csak pénzkidobás. Oké, lehet ingyen is, de annak mi értelme van: lásd a kör eleje, hogy semmin nem változtat, akkor minek?
Tavaly voltunk egy ismerős pár lagziján. Semmi hű de nagy felhajtás. Menyasszonyi ruha, gyűrű, torta, házasságkötő, bérelt hely, kaja kb 50 főre, illetve egy pasas, aki levezényli az egészet, szórakoztat, játékot talál ki (nem tudom, hivatalosan hogy hívják az ilyet). Párom megkérdezte a vőlegényt pár napra rá, hogy mégis mennyiből jöttek ki, hát 700ezer volt az egész. És semmi extra, jó talán ez a fazon elhanyagolható lett volna.
Hát nekem speciel nincs ennyi pénzem "bulizásra". Oké, hozzátette, hogy menyasszonytáncból és ajándékokból visszajött nekik az egész, sőt több is, de ezt elő kellett finanszírozni.
Mindezt nem irigységből mondom, mivel 7 éve együtt élünk a párommal, van két gyönyörű gyerekünk.
egyikünk sem tartja fontosnak. Hiszen miért is? Egy papírtól nem fogjuk jobban szeretni egymást, a gyerekek sem károsodnak a csupán élettársi kapcsolattól.
Akkor meg tényleg: miért olyan fontos, hogy mostanában ennyien így fennakadtok rajta, hogy MÁS mit csinál?
Ismétlem más, amihez semmi közötök. Szóval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!