Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthet-e valamit, ha a friss házasság (okt.2) után a feleség nem változtatja meg a családi állapotára vonatkozó információt "kapcsolatban"-ról "házasra"? Ill. szerintetek fontos-e? És még esküvői képet sem rak fel? A férj viszont "házas"?
van jobb dolga mint közösségi oldalakon lógni...
a férj meg dolgozhat olyan helyen,ahol pl mint nekem,van időm melo mellett netezni,és volt ideje megváltoztatni...
attól függ mennyit foglakozik ezekkel az oldlakkal.
De mi lenne ha megkérdeznéd? Lehet eszébe se jutott, friss házasként nekem se hiszem, hogy pont az iwiw meg a facebook járna az eszemben.
Szerintem nem jelent semmit.
Sokak fennt vannak ilyen-olyan közösségi oldalon, de nem nagyon látogatják, nem fontos nekik mi van "ott fennt" róluk, leginkább semmi nincs.
De az is lehet, hogy most mással van elfoglalva, és az, hogy mi van az adatlapján, tényleg nem jelent semmit.
Gondolom nem csak heccből házasodott, ezen kár agonizálni.
Ha pedig mérhetetlenül kíváncsi vagy, kérdezd meg. A titok nyitja a KOMMUNIKÁCIÓ! :)
Ha Karácsonyig nem változtatja meg, akkor már el lehet gondolkozni a dolgon.
De szerintem nem kell a világ tudtára adni hogy valaki férjhez ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!