Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jelenthet-e valamit, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet-e valamit, ha a friss házasság (okt.2) után a feleség nem változtatja meg a családi állapotára vonatkozó információt "kapcsolatban"-ról "házasra"? Ill. szerintetek fontos-e? És még esküvői képet sem rak fel? A férj viszont "házas"?

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 14:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mennyit lóg közösségi oldalakon. Ha naponta órák hosszat fent van például akkor érdekes hogy nem váltotta még át meg nem pakolt fel képeket, de lehet az is hogy nem akarja nagy dobra verni, amit nem rossz értelemben mondok, velem is előfordult hogy nem váltottam át a családi állapotom mert pl mindenki faggatott volna.
2010. okt. 20. 15:02
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
A kolleganőm másfél éve házas, és még nem változtatta át, mert a legkevésbé sem ezzel van elfoglalva. Nekem sem ez volt az első dolgom. Sőt, a második sem.
2010. okt. 20. 15:07
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Az esküvői kép meg... Nem mindenki szereti kiteregetni a magánéletét. Nekem van egy féléves fiam, és nincs fent kép róla. A férjem kérte, hogy ne tegyek fel, aki meg kíváncsi rá, annak úgyis küldök. Nem minden tartozik boldog-boldogtalanra.
2010. okt. 20. 15:09
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen,jelent valamit:mással volt elfoglalva :xD
2010. okt. 20. 15:09
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj! Ne gondolj egyből rosszra. Lehet, hogy nem akarja kiteregetni a dolgait a világnak (sajnos, nem csak az ismerősök nézthetik meg a képeket), vagy csak egyszerűen nem jutott fel az oldalra, mert nem volt eszében, vagy mert dolga volt.

Nem érdemes minden fűszál mögött tigrist látni!

2010. okt. 20. 15:11
 16/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Csak kíváncsi voltam a véleményetekre.
2010. okt. 20. 15:14
 17/34 anonim ***** válasza:
17%
szerintem ezek fontos dolgok pedig...
2010. okt. 20. 15:15
 18/34 A kérdező kommentje:
Csak megjegyzem: A helyében én átírtam volna.. Főleg, ha annyit vagyok fent, mint ő..
2010. okt. 20. 15:19
 19/34 anonim ***** válasza:
86%
Én is esküvő után arra vártam, hogy férjem mikor jelöli be, hogy házas, aztán el is felejtkeztem a dologról, pár hónap után meg véletlenül láttam, hogy már be van írva:) Hagyj időt neki, még friss a dolog, én még azt is alig szoktam meg, hogy férjnél vagyok:))
2010. okt. 20. 15:23
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Te nem Ő vagy.Miért foglalkoztat ez a dolog?
2010. okt. 20. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!