Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthet-e valamit, ha a friss házasság (okt.2) után a feleség nem változtatja meg a családi állapotára vonatkozó információt "kapcsolatban"-ról "házasra"? Ill. szerintetek fontos-e? És még esküvői képet sem rak fel? A férj viszont "házas"?
Miért lenne fontos vagy kötelező kitenni? Én 2 héttel az Ők esküvőjük után mentem férjhez. Párom átírta a kapcsolat-bant házasra, Én nem. S épp az ilyenek miatt nem.
Mit érdekli a másikat, hogy ki mit csinál? Nincs jobb dolgod neked sem? Én pl. azért nem írtam ki, mert van elég dolgom, papírokat intézni, s mellette babát várok, orvoshoz rohangálni. S a családom is elvette kedvem attól, hogy kitegyek vagy átírjam. Elegem lett abból, hogy egyfolytában azt hajtsák, mikor írom ki, meg miért szégyellem, hogy pocakom van. Nem szégyellem, csak nem tartozik senkire, az én életem, én magánéletemet had döntsem már el én, mikor mit akarok közölni. S ezt nem azt jelenti, hogy nem szeretem vagy nem tudom mire gondolhattál az illetőnél, hogy Ő személy szerint miért nem írja ki. Csak épp nem akarom nagydobra verni, hogy hűű most férjhez mentem, s gratuláljanak, s magyarázkodjak, hogy miért nem teszek ki képet, mert az nem úgy működik, hogy egyből meg tudjuk venni esküvő után a képeket, s ha fel is akarjuk tenni, még küln fizessünk a cd felvételekért 8000 ft-ot. S akkor már az ismerősök is elvárják, hogy adjunk, s nyomtassunk nekik. Nálunk pl. mivel nem volt nagy esküvő, de olt fotós, zene, csokor, s nem jött be egy ft sem, így nem tehetjük meg, hogy a babapénzt, amit a gyerekünk kiságyára tartogatunk elköltsük cd-re. Fényképeket megvettük, de bescenerelve nem olyan. S így nem kérik számon, amit ugyan az esküvő napjától folyamatosan hajtanak, hogy de küldjük, de még meg se jött a kép. S ebből lett elegem, s olyan kötelező jellegű, hogy akartam kitenni, de egy db-ig inkább várnék, s mivel veszélyeztetett terhes is vagyok, még várok vele, hogy ha netán, de remélem nem, történne valami a babával, ne kelljen magyarázkodnom. Akivel olyan a kapcsolatom úgy is tudja, akivel távolabbi, annak minek kössem az orára. Pl. neem vannak fent olyan volt osztálytársak is, akikkel nem tartom a kapcsolatot, de pl. én úgy vagyok vele, nem mindenki azért van fent, hgy mutogassa magát, hanem mert sok távoli ismerősével, akivel a távolság miatt nem tud találkozni, vagy csak ritkán, azzal tudja tartani a kapcsolatot. S ha az az illető akar képet, el lehet küldeni neki email-ben, privát levélként, s nem feltenni, hogy ország világ lássa. S utálom, ha pletykálkodnak az emberek. S azzal, hogy felteszem annak az esélye is megnő. Ja, s még a babám azon képek készítése után pár nappal fogant, aminél mindenki azt írja, hogy netán babát várok, hogy gömbölyödök. Meghíztam előtte, s mivel akik írták, régebbről ismernek, nem tudták mennyit változtam a mostani páromnál. S mivel nem szokásom a hazudozás, azoknak illő módon válaszolok, igen babát várok, de akkor még nem voltam terhes. S kérdem én, ha most ilyenek az emberek, mi lesz ha kiteszem a képeket, amik még nincsenek vagy kiírom hogy házas? Pl ha nem sikerül a családi állapotom megváltoztatása előtt a képeket cd-n megvenni, mindenkinek magyarázkodjak, hogy miért nem teszek, amit nem értenek meg, mert ha a rokonságom nem képes felfogni, s sürgetnek, akkor más? Egy embernek írtam, s elsőó reakciója, hgy küldjek. Mondtam nem tudok, most volt z esküvő, s holnap megyünk a képeért, de őt nem érdekli, szeretne látni, küldjek saját készítésüt. S kénytelen voltam küldeni, mert nem hagyott békén. Ezért írja ki? Én megértem. Bár Ő tudja miért nem tesz ki. De pl nálunk én vártam a legjobban az esküvőnket, mégse az az első dolgom, hogy na akkor iwiw, stb s rakjam a képeket kifelé s állítsam át a családi állapotom. Hidd el van más dolga is. Pl én mnélküli vgyok, veszélyeztetett terhes, s sokat itthon ülök. Gyakran nézem az iwiw-et s közösségi oldalakat, kivéve a myvipet, de ez nem azt jelenti, annyi időm van. Mert sokszor nézek fel pár percre, s ez nem azt jelenti h órákat vagyok fent s annyi időm lenne. Na, remélem kielégítő volt a válaszom, mert én is abban a cipőben járok, mint az ismerősöd, vgy nem tudom kit lehet Ő, hogy ennyire foglalkoztat Téged a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!