Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jelenthet-e valamit, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet-e valamit, ha a friss házasság (okt.2) után a feleség nem változtatja meg a családi állapotára vonatkozó információt "kapcsolatban"-ról "házasra"? Ill. szerintetek fontos-e? És még esküvői képet sem rak fel? A férj viszont "házas"?

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 14:51
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
100%
Nővérem és a férje nagyon szeretik egymást. Elég jól megvannak. 4 éves házasok. Nővéremnek iwiw-en házas van, myvip-en meg kapcsolatban. De semmit nem jelent. :D
2010. okt. 20. 15:25
 22/34 anonim ***** válasza:
74%
Ez azt jelenti, hogy a férj két dugás között már benézett a kedvenc közösségi oldalára, a nő meg még nem.
2010. okt. 20. 15:31
 23/34 anonim ***** válasza:
51%

Én másnap átjavítottam és amint volt rá időm tettem fel képet is. Az ilyen oldalak azért vannak, hogy az ismerőseid (akikkel nem vagy napi kapcsolatban) lássák, hogy mi történik veled.

A férjem a kislányunk születése napján már tett fel képeket róla, mert sok ismerős és rokon volt kíváncsi rá.

Aki nem akarja, hogy lássák mi történik vele, az minek van fent az ilyen oldalakon....?

2010. okt. 20. 15:32
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarom, hogy lássák mi történik velem, egyszerűen könnyebb így elérni embereket, mintha nem lennénk fent. Azért, mert valakit ismerek, és lehet jövő hónapban el kell érnem és milyen hasznos, hogy a múlthéten elhagyott telefonja helyett már fent van az új száma is, vagy láthatom, hogy épp elvileg merre lakik a világban, és fordítva, nem biztos, hogy szükségét érzem, hogy az arcába nyomjam az új frizurámat, az új kutyámat, hogy mindenki az újszülött gyerekem képét nézze, és esküvő után sem az az első gondolatom, hogy na végre átírhatom a családi állapotomat és képeket válogathatok, átméretezhetek és feltölthetek, hurrá!
2010. okt. 20. 15:47
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia!:)

Én sokat vagyok fent a közösségi oldalakon naponta többször is felnézek. Én már kapcsolatban vagyok, de még most sem írtam ki, még most sincs kiírva nekem semmi, pedig imádom a párom, de nem érdekel, h oda mi van kiírva nem attól szeretem, mert ki van írva, h kapcsolatban. Nem igazán írok ki semmit magamról, nem érdekel:) Szóval sztem ez nem jelent semmit:)

2010. okt. 20. 17:38
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Ja és öcsémnek meg már pár hónapja nincs bnője és még mindig kapcsolatban van ott fent, pedig ő szakított a lánnyal és már nem szereti:) mégsem állította még át, ő sem foglalkozik vele...
2010. okt. 20. 17:39
 27/34 anonim ***** válasza:
54%
Ez nem jelent semmit, rosszmájú vagy.:)
2010. okt. 20. 17:42
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mit jelentene?:DDD Abban reménykedsz hogy nem szereti a férjét, hogy gond van köztük?:DDD Nem gondolod, hogy akkor nem házasodtak volna össze?:DDD

Annyit jelent csak, hogy megfeleő, teljes élete van, nem szorul arra, hogy a közösségi oldalakon élje a mindennapjait.

Gondolom nem titkolni akarja a házasságát. Valószínűleg akivel tudatni akarja, vagy aki tudni akarja, az már mind tudja. Ha más nem, akkor észrevették okt. 2-án a házasságkötő teremben hogy a szóban forgó lány férjhez ment:) Aki pedig nem volt ott, az valszeg azért maradt ki a nagy eseményből, mert tud aludni akkor is, ha nem tud mindent az ismerősödről.

2010. okt. 20. 20:00
 29/34 anonim ***** válasza:
73%
...de elgondolkodtató a kérdésed... Az én férjem nem csak hogy nem állította be, hogy "házas", de még csak fenn sincs egy közösségi oldalon se...Na így hogyan tudták meg az ismerősei hogy elvett feleségül?!...Megyek és számonkérem!...
2010. okt. 20. 20:09
 30/34 anonim ***** válasza:

Pl nálam úgy van, hogy én is sokat vagyok fenn közösségi oldalakon, és még a régi lakóhelyem van kiírva, a Budapest, mert így jobban tetszik, és nem szeretném ha mindenki látná/megtudná h már nem ott élek, ezért nem javítom ki :(

szóval sztem ő is magánügyként akarja ezt kezelni (vagy csak egyszerűen még nem jutott eszébe h átírja, bár ezt nem tartom annyira valószínűnek)

akkor szokták egyébként kiírni, amikor el is várják az ismerősöktől hogy like-olják (facebookon) hogy ő már házas, és írjanak gratuláló hozzászólásokat, így ha iwiwen van ez, akkor nem olyan fontos mert ott ilyen opciók nincsenek.

2010. okt. 21. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!