Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondogatják mostanában a nők, hogy nem fontos a házasság, az csak egy papír?
Én abszolút házasság párti vagyok, dacára annak, hogy a környezetemben (rokonok, szomszédok) egyetlen boldog házasságot se láttam (EGYET SEM), és jobb esetben csak csak szimplán nem szerették egymást a felek, de a legtöbbször nyílt titok volt az állandó hangos vitatkozás/verekedés/egyik fél alkoholizmusa stb.
A szüleim is lehúztak egymás mellett 20 idegtépő évet, ami alatt végig attól rettegtem, hogy egyikük megöli a másikat (szó szerint sajnos).
Mégis, másra sem vágyom, mint hogy a vőlegényemmel hivatalosan is összekössük az életünket. Nem lesz nagy esküvő (kéttanús lesz), nem lesz menyasszonyi ruhám, talán még nászútra sem megyünk, de semmi sem tesz boldogabbá, mint hogy hivatalosan is egy család leszünk, és hogy a férjemnek nevezhetem.
23/N
:) Hm..érdekes a kérdésed. Én is sok olyan lánnyal, nővel találkozok, akik úgy vélekednek, ahogy a kérdésedben bővebben kifejtetted.
Igazából engem nem érdekel, hogy ki mit akar, és egyiküket sem akarom arról meggyőzni, ami az én véleményem a házasságról.
Ha neked fontos a házasság, akkor ne add alább. Találni fogsz olyan lányt, akinek szintén fontos.
Írta egy válaszoló, hogy csak azért ment hozzá a férjéhez, mert a férj nagyon szerette volna. Tehát akkor úgy, hogy "na jóó.. legyen...hozzádmegyek, ha már ennyire akarod"
Ez milyen megalázó? Házasodni tényleg szabad így? Mert a párom annyira akarja.. hát akkor legyen. Én soha nem mentem volna hozzá olyan pasashoz, aki csak azért vesz el, mert én annyira akarom, és Ő "kedvezni" akar nekem ezzel.
Én nem a szép ruhába, és a puccsparádéba vagyok "SZERELMES", hanem a férjembe és fontosnak tartom a házasság intézményét.
Pedig előttem is van rossz példa (szüleim házassága) de van jó példa is (nagyszüleim házassága) ők még a mai napig szeretik, becézgetik egymást. Ők nem azért maradtak egymás mellett, mert nem volt más választás, hanem azért, mert az Övég egy igazán jó házasság. Nem hibátlan, sőt.. A lényeg, hogy a problémáikat ha nehezen is, de meg tudták, és meg akarták oldani.
Tudom, hogy van az a házasság, amit nem lehet megmenteni. A szüleimé is ilyen, holott főleg anyukám sokszor próbálta menteni a menthetőt.
Szóval én hiszek benne, hogy mi is meg tudjuk majd oldani a problémáinkat a férjemmel és, hogy működni fog a házasságunk!
Ja, és a lány ismerősöm, aki váltig állította, h a házasság baromság, neki ugyan soha nem lesz férje, majd kiugrott a bőréből, mikor a pasija megkérte a kezét.. :) Ki érti ezt? ;)
23/L
Szia. SZerintem rossz korokben mozogsz. Az egyszerubb (nem rondákra gondolok) lányok biztosan férjhez akarnak menni. Az olyan lány/no, aki 1 millát keres, annak nincs szuksége családra.Mindent meg tud engedni magának, egyedul fel tud nevelni egy gyereket, sexet is tud venni magának. De nem gondol arra, hogy évek mulva egyedul lesz otthon, a gyerek is felno és elmegy otthonrol. Es nincs egy társ, akivel megoszthatná az életét, érzéseit.
En 25 éves vagyok, férjezett, 1 kislány anyukája. Dolgozok, igyaz hogy csak 90 ezer ft korul keresek, de legalább megdolgozok mindenért. Mindég is férjzeh akartam menni, gyereket akartam szulni. Nekem ez adja meg az életem értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!