Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért mondogatják mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondogatják mostanában a nők, hogy nem fontos a házasság, az csak egy papír?

Figyelt kérdés
Eddig egy barátnőm volt a házasság mellett! Normális ez? Mindenütt azt olvasom, hogy a legfontosabb nekik, hogy legyen férjük, vegyék el őket, ez a nők életcélja. Már össze vagyok zavarodva!!!

2012. jún. 20. 08:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/198 anonim ***** válasza:
0%
Mert a nők meghülyültek azt hiszik minden körölöttük forog és ha nem házasodnak meg akkor kihasználhatnak további férfiakat büntetlenül.
2012. jún. 20. 09:21
 12/198 A kérdező kommentje:
#11 Mire érted a kihasználást? Engem anyagilag nem használtak ki, a legtöbbet az se érdekelte mennyit keresek.
2012. jún. 20. 09:24
 13/198 A kérdező kommentje:
Valójába akkor is volt csajom, ha csóró voltam, nem volt melóm se. Annyi csak, hogy összeköltözésnél annyi fontos volt neki, hogy ne ő tartson ki, de nem igazán érdekelte a fizum. De olyan is volt, aki lazán heti 2 alkalommal szexre jött csak össze velem (nem is akart többet tőlem se, mástól se). Hozzátenném azonban, hogy igen jól nézek ki állítólag.
2012. jún. 20. 09:30
 14/198 anonim ***** válasza:
76%
En elolvadnek, ha a baratom adna elegyzesi gyurut, de aztan a hazassag varhat meg sok sok evig, akar 10 is. Nekem csak a feeling miatt lenne jo, de o meg meg var, amig biztosan latja, hogy megbizhat bennem hosszutavon. Megertem ot, es nem gond, ezen semmi sem fog mulni, hiszen egyutt elunk mar 2 eve. Viszont mi nem igazan szeretnenk gyerekeket, igy a hazassagnak is egy masfele jelentosege lenne, nem az a muszaly, mert jon a gyerek, hanem azert mert osszetartozunk, es egyutt szeretnenk leelni az eletunket ( nem biralni szerettem volna azokat akik akarnak gyereket). Minden kapcsolat mas, es lehet az a no aki nem sieti el, meg nem biztos abban, hogy azt a ferfit szeretne egy eletre.
2012. jún. 20. 09:46
 15/198 anonim ***** válasza:
13%
Majd ha kifonak egy pénzes hapsit, akkor házasodni akarnak.
2012. jún. 20. 09:47
 16/198 anonim ***** válasza:
87%
Te meg annyit megkerdeznek, hogy te huseges voltal a baratnoidhez? MInden ok veled? Az, hogy valaki jol nez ki, meg nem feltetlenul jelent igent.
2012. jún. 20. 09:48
 17/198 anonim ***** válasza:
88%

Azért, mert látták, hogy anyáik mennyit szenvedtek a házasságukban. Az én "felmenőim" között ezek a példák vannak meg: nagybátyám-elvált és újranősült, másik nagybátyám-soha nem nősült (kapcsolatai sincsenek), keresztanyám-soha nem ment férjhez (kapcsolatai sincsenek), anyám-elválna az alkesz férjétől, ha lenne elég pénze, anyai nagymamám-lehúzott kb 40 évet a férje mellett és soha nem kellene neki többet férj, mert sokat szenvedett, apai nagymamám-egyedül nevelte fel apuékat, mert a férje bealkeszosodott és bántotta is a gyerekeket.

Ez az én családi példám. Nos, ezek után az egyszerű ember azt gondolná, soha nem akarnék házasságban élni, és azt hiszem, ez egy normális reakció lenne. Csakhogy én legalább látom, hogy rontották el! A legtöbb ember nagyon-nagyon makacs ahhoz, hogy belássa, hogy igenis alkalmazkodni, és dolgozni kell egy házasságban/ért. Nem azt látják, hogy milyen bajokat lehet elkerülni, hanem azon pörög az eszük, hogy úgyis tönkremegy, mert mindenkinek tönkrement.

2012. jún. 20. 09:55
 18/198 anonim ***** válasza:
75%
Azok mondják ezt, akik nagyon is vágynak az esküvőre, csak a párjuknak eszük ágában sincs megkérni a kezüket.
2012. jún. 20. 10:02
 19/198 A kérdező kommentje:

Ezeknek a nőknek van pénzük. Én épp ebben látom a problémát. Egyikük közel 1 milliot keres. Másik nem sokat, de a nagynénje ajánlott neki egy milliomos vállalkozót aki megkérte volna, de a csajnak nem kellett mert "ronda és öreg" (3 évvel volt nála idősebb!!!)

Hűséges voltam az adott csajhoz mindig. Volt, hogy jó fizum volt de akkor is ezt tapasztaltam. És nem csak én!!!

2012. jún. 20. 10:10
 20/198 A kérdező kommentje:
#18 Akkor miért mondtak nemet, és a pasinak volt égő? Továbbra is fontos volt nekik a pasi, de picikét azért ciki volt utána a dolog.
2012. jún. 20. 10:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!