Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért mondogatják mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondogatják mostanában a nők, hogy nem fontos a házasság, az csak egy papír?

Figyelt kérdés
Eddig egy barátnőm volt a házasság mellett! Normális ez? Mindenütt azt olvasom, hogy a legfontosabb nekik, hogy legyen férjük, vegyék el őket, ez a nők életcélja. Már össze vagyok zavarodva!!!

2012. jún. 20. 08:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/198 anonim ***** válasza:
1%
Bírom, hogy azokat a hozzászólásokat felpontozzátok ahol arról van szó, hogy a férfi miatt nem mert elhagyja a családot stb. Mert a nő nem krválkodik ugye? Úgy érzem ide csak olyanok járnak pontozni akik a nőket kristálytisztának tartják.
2012. jún. 20. 11:55
 42/198 A kérdező kommentje:
Nem csak millát kereső nőket ismerek. A médiáról: hat az emberekre, de az emberek is hatnak a médiára. Régen azért volt már a média is, mert az emberek is mások voltak. Befolyásol persze. De erősen élnek még a hagyományok is, az is befolyásolhatná őket. A 12 éve házasnak gratulálok. :) Ritka jó példa! A sokat kereső nőkre még jellemzőbb a függetlenséghez való ragaszkodás (úgy látom). Vagy addig kell eljegyezni őket, míg fiatalok, naivak (ha azok még egyáltalán a mai világban?) Vagy 30 körül, mikor már gyereket akarnak jön egy olyan, hogy a gyerek miatt hajlandó belemenni (meg ne szólják). De az is igaz, hogy egyre nehezebben adják már fel a kényelmüket. Esetleg 40 felett jöhet még egy hullám rájuk, hogy nehogy egyedül öregedjenek meg.
2012. jún. 20. 11:56
 43/198 A kérdező kommentje:
#41 Ez meg a másik, a csajok többsége pasizik össze-vissza. Ebbe igazad van, csak nem ez a téma most.
2012. jún. 20. 11:57
 44/198 anonim ***** válasza:
87%

Oviban is ezt akarták? Az nem számít semmit. Oviban akartam egy pónilovat, Barbie álomházat meg világító talpú cipőt. Ma már nem. Szép is lenne, ha ennyire halálosan fontos lenne, mire vágyott az ember 4 évesen.

Nemrég volt egy hasonló kérdés, ahol ugyanaz jött le, mint itt. Hogy konkrétan nem az a probléma, hogy Kata nem jön hozzám, mert nem szeret - amit megértenék; hanem az, hogy Kata túl sokat keres, túl önálló, nincs szüksége házasságra, mi lesz így velem?

2012. jún. 20. 12:12
 45/198 anonim ***** válasza:
39%

azaa baj szerintem, hogy sok hozzászólás kizárólag gazdasági közösségnek tekinti a házasságot. Azaz sokak szerint semmi más célja nincs, csak a közös vagyonhalmozás, ezért a magukat eltartani tudó nőknek nem kell férj.

Ez az én megítélésem és személyes vélemény alapján tévedés. A házasság igen, gazdasági közösség IS, de elsősorban érzelmi közösség.

És egy jó élettársi kapcsolat is "egyenértékű" (elnézést az élettársaktól) egy házassággal.

Ennek ellenére én a házasságot preferálom: ez egy megható, fontos pillanat, amikor te és a párod kimondjátok egymás és a világ előtt, hogy mit éreztek (nyilván ezt ki lehet mondani mackóban a tv előtt), de szerintem az esemény súly, a kapcsolat mélysége és fontossága megköveteli ezt a ceremóniát.

Másrészt e fogadalom szerint kell élni, mert enélkül semmit se ér.

12 éve házas nő.

2012. jún. 20. 12:17
 46/198 anonim ***** válasza:
93%
* súlya
2012. jún. 20. 12:18
 47/198 A kérdező kommentje:
#45 Ez tetszett. :) De én egyből írtam, hogy ismerek nem gazdag nőket is. Akiknek szintén nem fontos a papír. Azért a gazdasági tényező is belejátszhat (még ha nem is fő), mert déd, ük szüleink esetébe egy lány nem nagyon élhetett meg másból. Abba egyet értek, hogy ma közel se igaz egy az egybe, hogy ha szegény a nő feltétlenül házasodni akar, ha meg gazdag semmiképp se akar!!
2012. jún. 20. 12:25
 48/198 anonim ***** válasza:
33%

"te és a párod kimondjátok egymás és a világ előtt, hogy mit éreztek"

Én lemaradtam az esküvőtökről, pedig a világ része vagyok.

Ilyenkor meg kell értened, hogy ez neked fontos. Van, aki nem akarja a világgal megosztani. Van, aki csak kettesben akar boldog lenni, és nem azért az idióta okért, mert szégyelli a párját, hanem mert privát ember. És képes mindenre a szeretett emberért, megtartja minden ígéretét, nem kell hozzá fehér ruha, tömeg meg pap.

2012. jún. 20. 12:31
 49/198 anonim ***** válasza:
96%

Kíváncsi lennék, hogy mégis mi rosszat írtam, ami miatt le kellett pontozni...(31-es válaszoló)

Nevetséges az egész.

2012. jún. 20. 12:36
 50/198 anonim ***** válasza:
23%
az én volt munkatársam is ezt mondta. 8 év után megkérték, és sírva mutogatta a gyűrűt :)
2012. jún. 20. 12:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!