Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen "apróság" miatt bizonytalan vagyok a házasságban?
Nagyon szeretem a páromat, mostanában az eljegyzés gondolatával is játszom, de valami nagyon zavar.
Ha az időjárás engedi, állandóan olyan ruhákban van, mint a fenti képen a hölgy.
Nyilván nem ugyanilyen, de hasonló mértékben van kint a melle, néha még jobban.
Engem ez nagyon zavar, egy komoly kapcsolatban lévő nő minek mutogatja állandóan a mellét másoknak?
Ha szólok neki, akkor azt mondja, nincs is kint a melle, meg hogy nem járhat garbóban. Nyilván nem is azt várom el, de azért egy egészséges határt meghúzhatna. Annyi szép hölgyet látok csinosan öltözve, még sincs kint a mellük egyáltalán.
Szerintetek túlreagálom?
Jó, tudom, hogy van aki ennél jobban is "kirakja", amije van, de engem ez is zavar.
Volt egy ismerősöm, miniszoknyás, csinos lány, feleségül ment egy sráchoz, aki az esküvő után megszabta neki, hogy eztán csak hosszú szoknyában, zárt felsőben és festetlenül léphet ki az utcára. El is váltak igen hamar.
Nem okos dolog hisztizni valamin, ami előzőleg nagyon is tetszett a párodban. Egyébként ha én elindulok valahová a párom nélkül, akkor azért is öltözöm úgy, ahogy, hogy érezhesse, igényes és szép a nője. Nem más férfiak miatt akarok csinos lenni, hanem őmiatta és magam miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!