Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen "apróság" miatt bizonytalan vagyok a házasságban?
Nagyon szeretem a páromat, mostanában az eljegyzés gondolatával is játszom, de valami nagyon zavar.
Ha az időjárás engedi, állandóan olyan ruhákban van, mint a fenti képen a hölgy.
Nyilván nem ugyanilyen, de hasonló mértékben van kint a melle, néha még jobban.
Engem ez nagyon zavar, egy komoly kapcsolatban lévő nő minek mutogatja állandóan a mellét másoknak?
Ha szólok neki, akkor azt mondja, nincs is kint a melle, meg hogy nem járhat garbóban. Nyilván nem is azt várom el, de azért egy egészséges határt meghúzhatna. Annyi szép hölgyet látok csinosan öltözve, még sincs kint a mellük egyáltalán.
Szerintetek túlreagálom?
Jó, tudom, hogy van aki ennél jobban is "kirakja", amije van, de engem ez is zavar.
Az én férjem kifejezetten örül neki ha kicsit merészebben öltözködöm, egyrészt jót tesz az én egómnak ( ami a fő lényeg) másrészt az övének is , hogy 2 gyerek után is milyen jó " nője" van , nem salmposodott bele a mindennapi fárasztó melóba.
Ha zavar, hogy mások megnézik akkor keress csúnyább nőt, tudsz válogatni, ha meg félsz hogy megcsal akkor ne aggódj, ha akar kirívó ruha nélkül is megteszi.
Itt inkább veled van a gond , a te önbecsüléseddel lehet a probléma.
Sokminden lekorlátozza a mai embert a világon amitől az élet már nem élet, szépen néznénk ki ha már azt is megszabnák a férfiak meg holmi idegenek mert szerintük " közönséges" ( csak mert ők az életben nem vehetnének fel olyan ruhát...) hogy öltözködjön az ember.
Amúgy tök mindegy milyen ruha van rajta, ha szép...
Én egy kb. ilyen ruhában + egy nagyon béna fityulában dolgoztam, és egy hónap alatt 4 ember kezdett ki velem munkaidő alatt (elkérték a számom, elhívtak stb.) de kb a fél vásárlókör bókolgatott. Szerinted?? Úgy néztem ki ebben a ruhában mint egy budipucoló, mégis a "ruha alá láttak" a pasik.
Először is az egyik hozzászóló tisztára, mint a párom, ha már nem látszódhat a melle, egyből garbózik. Nem, nem várom el a garbót, nem kell kisarkítani.
Igen, beszéltem vele erről komolyabban, nem tudtunk egyezségre jutni úgymond, szerinte ez normális.
Az is zavar, ami miatt tuti nem nekem akar tetszeni, hogy otthon meg felveszi az ezer éves hálóingjeit, meg a néha itt-ott kiszakadt felsőit, hát nem tudom. Nekem nem akar tetszeni, akinek a legjobban kéne?
A viselkedése is elég kihívó, szereti a férfi társaságot, a férfiak is szeretik az ő társaságát. Egy vadidegen pasival is simán elbeszélget úgy, mintha ezer éves haverja lenne.
Azért azt megnézném, hogy akik itt azt írták, hogy inkább örüljek ennek, a való életben hogy reagálnának, vagy egyáltalán voltak-e ilyen szituban... mert egész más ám így azt mondani, hogy örüljek, milyen szép nőm van, vagy pedig nap mint nap úgy sétálni, hogy azt látod, mások hogyan csorgatják a nyálukat a párodra, illetve napi rendszerességgel szólítják le. lehet itt jönni a bizalommal, de egy idő után nem hiszem el, hogy ne zavarna ez bárkit is.
A végére még annyit, hogy a legnagyobb tévhitet hadd oszlassam el, hogy férjem büszke rám meg bla bla bla. Hát nem, ő a többi pasi előtt akar felvágni veled, dicsekedni, ergo eszközként használni téged és a testedet, hogy ő mekkora kan, hogy jó nője van. Én nem ilyen vagyok, nem egy díszt akarok magam mellé, akit mutogathatok, hanem egy társat, aki nekem akar tetszeni, és figyelembe vesszük egymás igényeit is.
Persze, ha valaki szép, nem tud mit tenni, úgyis megkörnyékezik, tisztában vagyok vele, tök mindegy, milyen ruhában van.
Csak azért rátenni nem kell pár lapáttal a kihívó öltözködéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!