Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Egy ilyen "apróság" miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen "apróság" miatt bizonytalan vagyok a házasságban?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon szeretem a páromat, mostanában az eljegyzés gondolatával is játszom, de valami nagyon zavar.

Ha az időjárás engedi, állandóan olyan ruhákban van, mint a fenti képen a hölgy.

Nyilván nem ugyanilyen, de hasonló mértékben van kint a melle, néha még jobban.

Engem ez nagyon zavar, egy komoly kapcsolatban lévő nő minek mutogatja állandóan a mellét másoknak?

Ha szólok neki, akkor azt mondja, nincs is kint a melle, meg hogy nem járhat garbóban. Nyilván nem is azt várom el, de azért egy egészséges határt meghúzhatna. Annyi szép hölgyet látok csinosan öltözve, még sincs kint a mellük egyáltalán.

Szerintetek túlreagálom?

Jó, tudom, hogy van aki ennél jobban is "kirakja", amije van, de engem ez is zavar.

2014. márc. 13. 08:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 A kérdező kommentje:

Sajnálom ez van, engem zavar, ha minden más pasi a páromat bámulja, meg azt is tudom jól, ha nem vagyok ott, leszólítják stb.

De belátom akkor, túl konzervatív vagyok.

De azt továbbra sem értem, hogy mi szükség erre, mikor úgy is lehet csinosan öltözködni, hogy nem teszi ki az ember, amije van állandóan, még egyszer leírom, állandóan.

2014. márc. 13. 09:13
 12/72 anonim ***** válasza:
76%

Jó és most milyen tanácsot vársz? Dobd ki a ruháit és vegyél neki másikat?

Ő ilyen, vagy elfogadod, vagy hagyd ott! Ez a te bajod, hogy önbizalom hiányos vagy, és benne sem bízol

2014. márc. 13. 09:15
 13/72 anonim ***** válasza:
71%

Költözz Szaúd-Arábiába, ott nemhogy a melle, de még a bokája se fog látszani a nődnek. Ha próbálkozik, majd jól megvered a büdös ribncot egy bottal, törvényadta jogodnál fogva.

Komolyra fordítva a szót, szerintem neked maximum egy apáca lenne megfelelően "erkölcsös", de azok ugye meg nem házasodnak. Úgyhogy marad a cölibátus. Minek is neked egy nő? Jobban jár nélküled, mert szerintem egy év múlva már azt fogod számonkérni rajta, hogy a közértbe és a munkahelyére jár flörtölni.

Még komolyabbra fordítva a szót, lehet hogy valami eldugott helyen nőttél fel, ahol az öltözkédés le van maradva 20-30 évvel, és ezért tartod ezt a ruhát kirívónak. Nem az.

2014. márc. 13. 09:15
 14/72 anonim ***** válasza:
89%
Hány éves a párod?
2014. márc. 13. 09:19
 15/72 anonim ***** válasza:
71%

Azt jó lenne tudni, hogy egyrészt hány éves a barátnőd, másrészt meg, hogy a viselkedése milyen? Úgy értem, hogy mennyire kihívó?

Mert vannak olyan nők, akik melegítőruhában is kihívóak meg olyanok is vannak akik bikiniben sem feltétlenül azok.

Mellesleg én megértelek. Én nőként nem szeretem magamon az ilyen sokat mutató vagy feszes ruhadarabokat, mert nem szeretek mindent "közszemlére" tenni.

Beszéltél erről komolyabban a barátnőddel? Úgy értem, hogy leültetek megbeszélni? Elmondtad, hogy téged ez mennyire zavar?

26/N

2014. márc. 13. 09:21
 16/72 anonim ***** válasza:
77%

Vagy ilyen a stílusa, és akkor nem fog változni.

Vagy folyamatosan kell neki a visszajelzés, mert bizonytalan a külsejével kapcsolatban.

Nekem is van olyan ismerősöm, aki minden nap úgy öltözik, olyan kihívóan és feltűnően, mintha buliba készülne.

De valamiért csak megtetszett neked. Lehet, hogy pont ezért.

2014. márc. 13. 09:22
 17/72 anonim ***** válasza:
71%

Nekem meg volt olyan barátnőm, aki megváltoztatta a párját. Aztán azért szakított mert "túlságosan megváltozott, nem akibe beleszerettem".

Ha te így szeretted meg akkor ne akard megváltoztatni.

2014. márc. 13. 09:28
 18/72 anonim ***** válasza:
47%

Vagy elfogadod igy vagy otthagyod.Hosszutávon szerintem ez probléma lesz,hisz ugy néz ki nem találtok kompromiszumot.

Az én férjemnek sem tetszik ha egy nőnek ki van a melle.Nekem nem jelent gondot hogy erre figyeljek mert nem ragaszkodom ahhoz hogy lássák a dekoltázsomat.

2014. márc. 13. 09:28
 19/72 anonim ***** válasza:
84%

ha igy öltözött elötte is, nem tudom mit vártál..hogy majd felveszi nyáron a garbot..és lecseréli a ruhatárát?

általában a nök, nem más férfiak miatt ötöznek igy..hanem maguknak akarnak tetszeni, illetve meg akarják mutatni a többi nönek, hogy na nézz ide, itt vagyok, pukkadj meg..

egyébként mindenkit leszolitanak, lehet az a nö bárhogyan felöltözve, lehet csinos, lehet kissé slampos..mindenkit leszolitanak pláne csodálatos fövárosunkban.

2014. márc. 13. 09:34
 20/72 anonim ***** válasza:
80%
Én férfi vagyok és tulajdonképpen soha nem értettem, hogy miért irigyek a férfiak a feleségük/párjuk látványára. Miért nem büszkék inkább arra, ha a feleségüket elismeréssel megnézik mások? Én voltam többször pl. naturista strandon a feleségemmel, családommal, nyilván nagyon roszul éreztem volna magam, ha azt figyeltem volna, hogy melyik férfi nézi a feleségemet. Nem igazán érdekelt. És a felségemnek sem ettől semmi baja meg nekem sem, pusztán eggyel kevesebb mesterséges problémánk van a családunkban, mint például másokéban akad.
2014. márc. 13. 09:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!