Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérte a kezem, igent mondtam, mégis bizonytalan vagyok. Mit tegyek? /bővebben lent/
Szerintem tipikus példája vagy annak, aki még túl fiatal és éretlen a házassághoz. Élned kell még egy kicsit, erre vágysz, és a kapcsolatodnak is erősödnie kell, mert sok itt a kérdőjel, meg a bizonytalan folt.
Mindezzel nincs baj, de szerintem ebben az esetben érdemes még várni azzal az esküvővel.
Jó élmény lehetett a szilveszteri megcsalás is.
Aki egyszer megteszi az máskor is megteszi.
Szerintem egész biztosan benne maradt a tüske akkor is ha kibékültetek.
Ha képes voltál megcsalni,akkor nem szereted,és nem is vagy érett egy párkapcsolatra! Legfeljebb elhiteted magaddal! A párodnak gondolom az sem nagyon tetszhetett,hogy részeg voltál! Még egy részeg férfi is nagyon kiábrándító,de egy nő méginkább.
Nem hiszem,hogy ennek a kapcsolatnak jövője van.
Akkor leírom az én álláspontomat jó:
1.az,hogy megcsaltad nem szép dolog,de ez van,de az nem jelenti azt,hogy újra meg fogod tenni (vannak kivételek)
2.Elég rossz,hogy nem dolgozik,igaz biztosan meg van az oka(nincs hol,ami ma természetes,sajnos)
3.Unalmasnak tűnik a kapcsolatotok a leírásod alapján,ezen javítsatok ha nem megy ne menj hozzá fiatal vagy még.
Mondjuk adott életszínvonalhoz - még ha ilyen egyszerű igényeid is vannak - pénz kell. Ő alkalmi munka, te tanulsz kizárólag, mégis mit vársz, ebböl ma már fagyizni sem lehet.
Majd ha te is hozod a pénzt ki fog derülni - számodra is - mekkora mértékben vagy hajlandó dotálni a közös kapcsolatotokat. Ha lesz pénz, akkor lesz egy élhetőbb életetek, majd akkor kiderül igy megfelel e neked.
De addig is, igazuk van azoknak akik azt irják korai ez még. Eljegyzést elfogadtad, végülis immel-ámmal de szereted, az esküvőre akkor kerüljön sor ha már valóban komolyra fordul és a gyermekvállalás szóba kerül. Legyen ez akár 5 év múlva. Csak azért ne menj hozzá mert igy szokás, megszivatod őt is és magadat is.
Ha pedig ennél is többre vágysz add neki vissza azt a gyűrűt, nincs jogod elvenni tőle a lehetőséget hogy találjon magának egy párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!