Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérte a párom a kezem nemrég. Nagyon szép gyűrűt kaptam, de kiesett a kő!?
Nem telt még el félév mióta kaptam, drága volt, fehérarany. Arra ébredtem, hogy nincs benne a kő. Mindig vigyáztam rá, mosogatásnál, takarításnál stb levettem.
Csak egy blokkom van, nem találtam jótállási jegyet meg semmi ilyesmit. Orexben vásároltam, szerintetek megjavítják ingyen? Holnap viszem vissza.
Járt már így valaki?
Persze, szerintem kötelességük ennyi idő után legalább rápillantani és elnézést kérni. Ilyen márkás üzletben pedig már csak a hírnév miatt is megjavítják szerintem.
Arra azért legközelebb figyeljetek oda, hogy ne ragasztott, hanem foglalatos köveset vegyetek, ill. most is úgy kéne megcsináltatni már, mert a ragasztás mint halottnak a csók... Nekem ami köves ékszerem van, csakis foglalatban van!
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Linkelek egy gyűrűt, tök nem ilyen csak így volt fogatva benne a kő:
Nincs meg a kő sajnos. Kerestem, de nem találom. Sima cirkónia volt.
Köszi a válaszokat! Ma megyek abba a városba ahol vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!