Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiért lehet kapni egy szép (köves) fehérarany gyűrűt?
Első, lehet annyiért is kapni amennyit a kérdező ír...
Én legelőször mikor nézelődtünk egy kicsi szép aranyos gyűrűt választottam ki. Kicsi vékonyka gyűrű, mint a lehelet, abszolút a stílusom. kb 2oooo Ft volt. Ezt egy nagy áruházban láttam.
Még nem kaptam meg azóta, mert még vár a párom:D de legalább tudja milyen tetszik nekem:D
Amúgy ha van tört aranyad JÓVAL olcsóbban megkaphatod.
(most látom, hogy fehéraranyról érdeklődsz...akkor viszont lehet, hogy tényleg többe fog kerülni...)
Nézelődj itt az árakról! Szerintem ezek nem vészesek és szépek! :)
Ez egy kicsit több de ez a legszebb! :)
Egy egyszerű darad is lehet szép és finom! Nekem személy szerint azok tetszenek! Egyébként is a kevesebb néha több!
22/L
anyának 12ért vettem szép fehérarany gyűrűt,szép,szolid (vagyis én vettem meg,mostohafatertól kapta:D)
nem minden nőnek az a lényeg,hogy milliós értékű legyen...le is csapnám párom ha olyannal állna elő,van jobb helye a pénznek...
Netről semmiképp sem rendelnék.
Saját szememmel élőben szeretném látni,amit veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!