Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Egy ilyen "apróság" miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen "apróság" miatt bizonytalan vagyok a házasságban?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon szeretem a páromat, mostanában az eljegyzés gondolatával is játszom, de valami nagyon zavar.

Ha az időjárás engedi, állandóan olyan ruhákban van, mint a fenti képen a hölgy.

Nyilván nem ugyanilyen, de hasonló mértékben van kint a melle, néha még jobban.

Engem ez nagyon zavar, egy komoly kapcsolatban lévő nő minek mutogatja állandóan a mellét másoknak?

Ha szólok neki, akkor azt mondja, nincs is kint a melle, meg hogy nem járhat garbóban. Nyilván nem is azt várom el, de azért egy egészséges határt meghúzhatna. Annyi szép hölgyet látok csinosan öltözve, még sincs kint a mellük egyáltalán.

Szerintetek túlreagálom?

Jó, tudom, hogy van aki ennél jobban is "kirakja", amije van, de engem ez is zavar.

2014. márc. 13. 08:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
81%

inkább ilyenben látnád?

[link]

2014. márc. 13. 12:18
 62/72 anonim ***** válasza:
96%

kérdezö nagyon szeretnék neked igazat adni (mert ej de jo is lenne "szidni" a csinos lányokat :D)...de sajnos nem tudok.

ha nekem ilyen alakom lenne és mondjuk nem lenne csonak méretü a lábam :D hajjj, de még mennyire ilyen ruhát hordanék és én is felvenném a 13 cm-es cipöket :D

igy ismerted meg, igy tetszett meg neked...egyébként, minek gondolkozol házasságban ha még el sem jegyezted (ha meg ilyeneken parádézol, hogy mit vigyen fel és mit ne, akkor ne is jegyezd el, mert csak meg fogjátok keseriteni egymás éltetét)

2014. márc. 13. 12:23
 63/72 anonim ***** válasza:
96%

Elhiszem,hogy zavar,de szerintem vagy elfogadod,vagy nem,azt akkor mehet a veszekedés. Elvégre nem új keletű a dolog. Én mondjuk szolidabban öltözködök,de vannak olyan napjaim,amikor kicsit szexibben akarok felöltözni,de csak magam miatt,mert épp olyan a hangulatom,magamnak akarok tetszeni,úgy érzem jól magam. Ezt lehet marhanehéz elhinni,de így van. Kapcsolatban is ilyen vagyok,pedig olyankor aztán tényleg nem érdekel a többi faszi,szingliként is így öltözködök.

Úgyhogy szerintem túlreagálod picit :)

2014. márc. 13. 12:24
 64/72 anonim ***** válasza:
82%

Nem olvastam végig az összes választ, így lehet, hogy már válaszoltál erre: mindig is így öltözködött a barátnőd? Hogyan ismerted meg? Mármint milyen volt akkor a stílusa?

És csak úgy kíváncsiságból: mióta vagytok együtt? Kezdettől fogva mondtad neki, hogy számodra ez probléma vagy csak mostanában hozakodtál ezzel elő?

Egyébként pedig nekem sem tetszik a túl sokat mutató öltözködés, szerintem a kevesebb több. De ha te így ismerted meg a barátnődet, így szeretted meg, akkor most nem jogosan pattogsz.

Én például utálom a cigit, de a párom cigizik, igaz keveset. Így ismertem meg, elfogadtam, tisztában voltam vele a kezdetektől, szóval nem szekálom vele.

27/n

2014. márc. 13. 13:53
 65/72 anonim ***** válasza:
70%
Ha engem a sarkon állva k-rvanak néznek akkor a Te baratnödet is, hisz írtam hogy hasonlóan öltözködünk :) Szerintem inkabb az zavarjon téged, hogy öt minek nézik és ne az hogy engem- ugyanis hozzám semmi közöd nincs. Szerintem ne jegyezd el, ne vedd el feleségül, inkabb ad meg neki az esélyt, hogy találjon egy olyan férfit aki majd nem szekálja azért ahogy öltözik. Gondolom ha felszedne 4-5 kg-t akkor azért szekálnád, vagy bármi másért. Sajnálom, h nincs annyi önbizalmad, hogy tudd kitart melletted a baratnöd, bármennyi pasi is nézi meg őt...
2014. márc. 13. 14:42
 66/72 anonim ***** válasza:
63%

az én párom örül hogy jó nője van és még meg is néznek az utcán,de tudja hogy hozzá tartozom,más pasik nem érdekelnek engem....

te egyszerüen féltékeny vagy hogy mások is látják a nődet.....

2014. márc. 13. 18:12
 67/72 anonim ***** válasza:
Itt szerintem az a kérdés, hogy csak az utóbbi időben lett ilyen, vagy mindig is ilyen volt. Mert a mindenüket kidobó nőcskéket általában nem is akarják feleségül venni a "tartóik", csak mutogatni kell. tehát nem terveznek hosszú távra. Ha nemrég lett ilyen, akkor meg ha szeretne, akkor tiszteletben tartaná a kérésedet. De láthatóan letolja magasról, mert csak magával foglalkozik.
2014. márc. 14. 16:00
 68/72 anonim ***** válasza:

Hát, mikor megismerted, akkor is így öltözködött, akkor most miért akarod megváltoztatni.

Tényleg nem az a kifejezett családanya stílus, én soha az életben nem húznék fel ilyen ruhát, ugyanolyan stílust viselek, mint mikor a férjemmel megismerkedtem, ő úgy szeretett meg, és később sem kérte, hogy máshogy öltözzek.

Hát ha feleségül vennéd a hölgyet, akkor nyilván felmerül a kérdés benned, hogy feleségnek, anyának, hűséges háziasszonynak szeretnéd-e a feleséged, vagy pedig inkább szeretnél olyan hölgyet ideig-óráig feleségül, aki országnak világnak mutogatja a melleit. Szeretnéd, hogy a gyerekeidnek ő legyen az édesanyja? Valaki ezt szereti, szóval nem baj.

2014. márc. 14. 23:02
 69/72 anonim ***** válasza:
Ha nem fogadod el a párod olyannak, amilyen, akkor ne is vedd feleségül.
2014. márc. 14. 23:10
 70/72 anonim ***** válasza:
30%

Hát ember, te már a saját farkadat szívogatod...egyik pillanatban kint van a melle az zavar a másik pillanatban nincs kint, húzogatja az zavar...azt se tudod mi zavar, befostál hogy ennyi idő után házasodni kéne aztán keresed a válóokot...

Tudok egy nőt akit elvehetsz és talán nem qrva a sarkon- az anyukád. Neked az való.

Egy éppeszű "férfitársad".

2014. márc. 15. 18:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!