Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés előtt vagyunk, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés előtt vagyunk, de egy kicsit bizonytalan vagyok?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez így elég furán hangzik, inkább fogalmazzunk úgy, hogy te ezen túllépnél, érdekelne-e egyáltalán?

Nem tudom eldönteni, hogy barátnőm biszexuális-e vagy mi a fene.

Mikor a kapcsolatunk elején tisztáztuk, hogy mi számít megcsalásnak, akkor is kérdezte, hogy lánnyal való csók is megcsalás-e nekem.

Az előző barátjával volt hármasszex is, meg bulikban rendszeresen csókolózott más csajokkal.

Nekem ez nem tetszik, tudja is, de most is szilveszterkor, mikor kicsit ivott már, simán megfogta előttem haver barátnőjének a mellét.

Tuti, hogy nővel nem tudna elképzelni párkapcsolatot, de valahogy érdekli a női test, egy magazinban vagy az utcán simán megbámul egy női feneket vagy dekoltázst, néha értékeli is úgymond.

Ha nem ilyen lennék, szerintem simán smárolgatna bulikban csajokkal, mintha felüdülés lenne neki időnként lányokkal is. De ugyanakkor szerintem nem biszex, mert kapcsolatot biztos nem akarna tőlük.

Minek lehet nevezni az ilyen embert nemi identitás szerint? Titeket zavarna ez a fajta nyíltság, pláne ha eljegyzés előtt állnátok?

Mióta velem van, nem volt semmilyen kapcsolata nőkkel. Nyilván nem tudhatom biztosra, de nélkülem nem ment el még bulizni, munkahelyén meg csak idős nők vannak.

Bevallom, azért is zavar a dolog, mert az ilyen szemléletű nőkről nekem az jön le, hogy csapodárabb alkat, mint aki kissé visszafogottabb szemlélettel rendelkezik.

2014. jan. 6. 09:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszélj a barátnőddel erről, mert érdemleges választ úgyis csak tőle fogsz megtudni. Ha téged zavar az, hogy ő vonzódik a lányokhoz is és ezt nem tudod elfogadni semmilyen formában, akkor egyértelmű, hogy nincs értelme az eljegyezésnek (szándék a házasságra)mivel a különböző értékrendetek miatt nem valószínű, hogy tartós lesz a kapcsolat. Ahhoz, hogy tartós legyen a kapcsolatotok kompromisszumokat kell kötnötök, áldozatokat kell hoznotok, viszont ezt csak ti ketten tudjátok lerendezni egymással. Kérdés az, hogy a barátnőd hajlandó lesz-e lemondani ezekről a kis lányos kalandokról cserében egy jól működő kapcsolatért, vagy nem. Na meg az is fontos persze, hogy te is tisztázd először magadban, aztán pedig vele, hogy pontosan mit szeretnél, mit vársz a kapcsolatotoktól.
2014. jan. 6. 10:01
 2/20 anonim ***** válasza:
71%
Szexuális kapcsolatot képes lenne létesíteni nőkkel? Mert akkor biszex, nem számít hogy melyik nemmel élne párkapcsolatban. De nyilván a fiúkhoz jobban vonzódik, hiszen veled tervezi az eljegyzését, veled fekszik le esténként stb. Amiket leírtál elég visszafogott dolgok, nem kell belőlük problémát gyártani.
2014. jan. 6. 10:02
 3/20 anonim ***** válasza:
77%
Ez a Te döntésed. Mivel régóta ismeritek egymást és azóta nagyjából tisztában vagy a dolgokkal, akkor hogyan is jutott el a kapcsolat egészen az eljegyzésig ? Nem számított ez a bizonytalanság ? Előbb a magad fejében kellene rendet rakni.
2014. jan. 6. 10:03
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha téged taszit a barátnőd vonzodása a lányok után akkor miért választasz ilyen barátnőt? Ráadásul már eljegyzés jön..

Mi ebben a döntésben a jó (már neked)? Hol gondolod azt a részt a jövőbeli életetekben ahol majd az élet igazol és neked ez a kapcsolat jó lesz (sok férfinak jó lenne, de ezt most lényegtelen hisz rólad van szó)?

Csodák nincsenek, ez a lány érdeklődik más lányok után. Be is harangozta rögtön a kapcsolat elején miheztartás végett: elöző pasijánál ez nem volt gond.

Erre te eljegyzed és otthon törpölsz a négy fal között. Nincs más nő a világon vagy csak egyszerüen olyan ember vagy aki szeret boldogtalan lenni?

Ezt a döntésed elmagyaráznád nekem?

2014. jan. 6. 10:05
 5/20 A kérdező kommentje:

Mert amúgy minden oké, csak ez zavar engem eléggé. Nekem ez egyrészt azt sugallja, hogy könnyelműbb típus, másrészt meg tini dolognak tartom ezt, egy 26 éves nő ne csináljon ilyeneket, pláne úgy, hogy már kiélhette magát ilyen téren is.

Ha nem lennék ilyen típus,biztos benne lenne ebben-abban lányokkal.

Természetesen beszéltem vele erről a kapcsolatunk elején, azóta visszafogja magát úgy ahogy, csak ha iszik egy picit, máris előtörnek ezek a dolgok belőle.

Régóta ismerem, azért tudom, milyen volt előttem.

2014. jan. 6. 10:19
 6/20 anonim ***** válasza:
53%

Nem értem, visszafogja magát, akkor vannak csak dolgai ha iszik - ami gondolom alkalmi.

Két okból ne házasodjatok össze:

1) Mindig ilyen lesz, és minél jobban korlátozod (még ha éppen nem is voltak dolgai az adott időszakban) annál jobban kikívánkozik majd belőle a lányok iránti vonzalom. Ezt nem fogja tudni elfojtani és ebből csak a feszültség lesz.

2) Nem tudod őt elfogadni, nyilván nem Ő az igazi számodra, ha évek múltán is ez a legnagyobb tüske a szemedben. Intelligens lánynak tűnik, megbeszéltétek, tehát a kommunikáció működött, megpróbál úgy élni ahogy te szeretnéd, te mégis ezen a dolgon pörögsz.

Nem illetek egymáshoz és kész. Bizalmatlan vagy, keress olyan lányt aki 100%-ig heteró, úgy viselkedik ahogy szeretnéd, és vele házasodj össze.

2014. jan. 6. 10:25
 7/20 A kérdező kommentje:

Valóban, bizalmatlan vagyok.

Sajnos ez abból adódik, hogy a kapcsolatunk elején elég sokat hazudozott. Nem csalt meg vagy ilyesmi, de mint azóta kiderült, az elején mást (is) szeretett, amit tagadott (még a mai napig nem ismeri be, de legalább már nem tagadja, csak nem mond rá semmit, hanem némán sajnálkozó arccal néz maga elé), közben a hátam mögött kinevetett, magyarul hülyének nézett. Aztán valóban belém szeretett, csak addigra már elég sok hülyeség jött össze, ami miatt nem tudok benne bízni teljesen.

Félreértés elkerülése végett, férfiról volt szó, szóval azért ilyen szinten nem jöhet nála szóba nő.

2014. jan. 6. 10:32
 8/20 anonim ***** válasza:
Nézd, ha zavar a viselkedése, akkor szerintem ne jegyezd el.
 9/20 anonim ***** válasza:
39%

Ugyanazt leirtad újra válaszok nélkül. Tehát te ez a törpölös, szenvedős típus vagy, igy izgalmas az életed, ez lesz (más helyett) a fűszer az életedben. Mint mindenki te is szeretnél izgalmas életed, te igy oldod meg.

Ez a lány biszex, ez nem egy olyan dolog amit kinő. Ez egy olyan dolog amit visszavesz a kedvedért ideig-óráig. De ha olyan a helyzet, felszabadultabb (pl. iszik) már elő is jön belőle. Hogy képzeled az életeteket a gyakorlatban, elveszed, lesz 6 gyerek és ha iszik majd tűkön kell ülj mi is lesz az este vége?

Dehát végülis te erre vágysz, van akinek a tűn ülni izgalmas.

10/20 anonim ***** válasza:
25%
Elég szomorú, ha nem tudod őt elfogadni olyannak, amilyen. Azt írod, hogy 26 évesen már kiélhette volna magát. Ez nem egy olyan dolog, amit "ki lehet élni", mert ez hozzátartozik az ő személyiségéhez. Te most bekorlátozod őt és elvárod tőle, hogy boldog legyen. Szerinted boldog? Ha neked ez nem fér bele a kapcsolatba, akkor ne kínozd sem őt, sem magadat. Hagyd, hadd élje ki ezeket a vágyait, ha igazán szereted és ő is szereted téged, akkor ez nem lehet akadály, lehet, hogy később megnyugszik. Lehet, hogy nem. Na bumm. Egy egész életen át pedig úgy sem szabhatod meg neki, hogy mit csináljon vagy mit nem.
2014. jan. 6. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!