Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet az, ha valaki arany drágaköves gyűrűt vesz annak, aki ezüsttel jegyezte el, holott neki kevesebb a keresete?
Semmit nem jelent, semmit nem árul el. Max spórolási/költekezési szokásokat.
Pl. én spórolós ember vagyok, ezért próbálom a lehető legolcsóbban megúszni az ajándékozásokat, meg úgy eleve a vásárlást, természetesen a másiknak azért örömet okozva.
Viszont a párom nem ilyen.
Szerinted ő jobban szeret engem, mert vett valami kütyüt, mint én őt, hogy "csak" könyvet kap?
Ezt hogy kell érteni? Gondolom a fiú jegyezte el a lányt az ezüst karikagyűrűvel. De nyilván nem a fiú kapott a lánytól arany köves gyűrűt...Vagy igen?
Amúgy semmit nem árul el, bármennyire is szeretnéd.
Tudom, hogy ez off, de milyen köves arany gyűrűt lehet adni egy ffinak??? :O
Amúgy szerintem ez egy elég erős célzás lehet a nő részéről, legalábbis én biztosan ezt gondolnám...
2-es, IGEN!
6-os, egyet értek!
Az olcsót veszek, mert úgyis szétmegyünk mentalitást nem értem, akkor minek házasodnak össze?
Az olcsót veszek, hogy megdughassam, de utána elhagyom, mert nem akarok megházasodni dolgot értem, de elítélem.
Ha viszont úgy gondolják, hogy nem a gyűrűn múlik mennyire szeretik egymást, és akár anélkül is kitartanának egymás mellett, az rendben van, de itt nem erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!