Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban járok-e, ha magam veszem az anyagot a gyűrűhöz, és elviszem megcsináltatni vagy úgy is ugyanott vagyok?
Nem biztos, hogy jobban jársz. Kész gyűrüt mindenféle akcióban lehet kapni olcsóbban, alig a nyers aranyár felett. Ha te csináltatod, akkor a te általad vásárolt arany árán kivül fizetni kell a fazondíjat és esetleg még az általad vitt arany átolvasztásáért is.
Persze ha valami nagyon spécit akarsz csináltatni, akkor nincs más választásod.
Lehet egyébként úgy is spekulálni, hogy számítassz az arany árának erőteljes növekedésére, megveszed most és megcsináltatod több év múlva :-)
Nekem volt aranyam a lagzi előtt elvittem aranyműveshez és megcsináltattam pontosan olyanra csinálta ahogy megbeszéltük csak kisebbre...néhány hónap mulva rájöttem,hogy szándékosan tette...fizettem a nagyitásért.
Szerintem jobban jársz ha csináltatod de az a tuti,ha te jársz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!