PéteriEdina kérdése:
Mit jelenthet, ha álmomban eltörik a gyűrűm, és nem merem elmondani a páromnak? D a gyerekeim tudják, és Ők sem mondják el Neki! És Én elviszem megcsináltatni. Lehet, hogy csak egy álom és nem jelent semmit, de kicsit érdekel mi rejtőzhet benne
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 12:00
3/6 A kérdező kommentje:
2 hónapja kaptam új gyűrűt, és nincs titkom előtte,mindent megbeszélünk.
2012. jan. 24. 12:56
4/6 anonim válasza:
A válasz egyszerű: szereted a párod és félted a gyűrűt, amit tőle kaptál.
5/6 anonim válasza:
Lehet hülyeségnek hangzik, de szerintem a gyűrű szimbolizálja a kapcsolatotokat ami törékeny, és félsz hogy meg is történik a legrosszabb, elszakadtok egymástól. És egyedül maradsz a gyerekekkel.
Vagy, az is lehet, hogy éccaka nem szereti az ujjad ha rajta van a gyűrű és igy akarja sugallni hogy vedd le alváskor.
Annyi féle szögből lehet megközelíteni..:D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!
2012. febr. 8. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!