Mit jelent, ha temetőről álmodtam?
Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 18:24
1/7 Tom Benko válasza:
Aludtál. Mégis, mit kéne jelentsen?
2/7 anonim válasza:
Általában: kiegyensúlyozottság, az életben átélt nyugalom, béke jele. Temetőben járni, ha ott kellemesen érzed magad: tiszta lelkiismeret, szép emlékek. Ha rémületet ébreszt: jogosan kapott szemrehányás, felróják hibáid. Temetőben eltévedni: tapasztalatlanság, kiforratlan érzelmek. Temetőben kinyíló sírok: feltépett sebek; emlékeid megrohantak; érzelmeid
4/7 anonim válasza:
Mostmár rohadtul elegem van,hogy egyesek álmodtak egy tárgyról,személyről és egyből azt hiszik ez valami rohadt fontos. Ha annyira érdekel bmeg akkor vegyél egy álomkönyvet. Én meg ma egy dínóval álmodtam. Akkor most jön a meteor az apokalipszis vagy lehet,hogy a Jurasic parkból épp most szállítják a T-Rexet?
5/7 A kérdező kommentje:
@1. Hehehe nagyon vicces vagy.
@2. Köszi, de ismerem a Google-t :)
@4. Elmész a p!csába! Kérdezett téged valaki? Ha nem értesz a témához, akkor miért szólsz hozzá? Az "Álomfejtés" kategóriába írtam, és valószínűleg választ várok a kérdésemre, nem véleményt. És megb@szhatod a dínódat nyugodtan!
2012. jan. 26. 21:34
6/7 anonim válasza:
Már ne is haragudj igazán nem akartalak megbántani,de ha a másodikat így lereagáltad,hogy "ismerem a googlet" akkor miért nem nézed meg esetleg ott. Most aj... Már nem is találok szavakat az ilyen jellegű hülyeségre :D
7/7 Tom Benko válasza:
Nem humorizáltam. Azt a második tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!