Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam a nagymamámmal,...

Miért álmodtam a nagymamámmal, aki már több, mint 18 éve meghalt?

Figyelt kérdés

Édesanyám halála után, ő nevelt engem, és nagyon szerettem.

Álmomban idegen emberek mondták, hogy nem halt meg,és találkozhatok vele. Ekkor egy ismeretlen, idős asszony jött felém. Megszólított. A hangja a nagymamámé volt, viszont az arca, egy teljesen idegen arc.

Annyira rossz volt. Egyáltalán nem szoktam már vele álmodni.

Mégis mit jelenthet ez?

2012. jan. 22. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán azt, hogy bár nem gondolsz rá annyit mint régen, de a leleked mélyén nagyon hiányzik. És az álmaidban szabad utat kap ez a hiány, és megjelenik. Én is így vagyok ezzel. És lehet, hogy valami problámád van, vagy bármi nehézséged, amely helyzetekben szükséged lenne rá, és ilyenkor ha nem is tudatosan eszedbe jut, hiányzik, így vele álmodsz.
2012. jan. 22. 22:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, tényleg nagyon bánt valami, de nem hiszem el, hogy ez ennyire beárnyékolja az életemet.

Azt viszont még mindíg nem értem, hogy az arca miért volt idegen.

Köszönöm a választ!

2012. jan. 22. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Az álmokban gyakori az ilyesmi, sokszor azt sem lehet eldönteni, hogy valóban ismerős, vagy valaki más, ennek nincs jelentősége szerintem. Talán olyasmi, hogy tudod, hogy nem lehet ő, és az agyad így próbálta korrigálni.
2012. jan. 22. 23:03
 4/5 pixie.cute válasza:
az álmok nagyon bonyolult dolgok :D sok apró képből, emlékből jön össze egy álom. az emberi félelmeket és vágyakat tükrözi :) valószínűleg azért mert nagyon szeretted és hiányzik és ezért. a teljesen idegen arc meg azért amit az előbb megemlítettem
2012. jan. 22. 23:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak azért van mert hiányzik neked. Gondolom nagyon ragaszkodtál hozzá és lehet hogy attól tartasz valahol mélyen hogy nincs kiben bíznod vagy valami ilyesmi...
2012. jan. 24. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!