Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy butaság lenne aranyat venni zálogházból és azt megcsináltatni ötvösnél karikagyűrűnek?
Kb 30ezerét vennénk aranyat zálogházból, és azt bevinni ötvöshöz, hogy csinálja meg karikagyűrűnek.
Ilyet lehet? Vagy inkább venni egy új karikagyűrű párt?
Mi csináltattuk ötvösnél a karikagyűrűket.
Előbb válaszd ki katalógusból a gyűrűt, és kiszámolják hány g arany kell.
ma 07:59
Értelmeztem a kérdést!
Azonban az én hitem szerint minden tárgynak megvan a maga rezgése. A zálogházba nem a boldogságról és kiegyensúlyozottságukról híres emberek adják be az aranyat, hanem olyan emberek akik bajban vannak. Az ilyen aranynak én úgy gondolom negatív energiája van,ami nem összeegyeztethető egy új élet kezdetével.
A válaszomba ezt nem akartam ennyire részletezni, attól függetlenül tartom, hogy zálogházból nem vásárolok. Pont ezért ajánlani sem tudom jó szívvel.
Én nem érzek semmilyen negatívumot pedig a mi gyűrűnk zálogos aranyból van csinálva..
Első válaszoló
A ma 07:59e-es vagyok még egyszer.
Ha azt a bizonyos tárgyat beolvasztják, akkor attól kezdve nem különbözik más aranyalapanyagtól. Amit az ékszerésznél veszel, az sem "új" arany, hanem ugyanúgy beadott, mint a zálogházi, csak nem tudod róla. Az ilyen rezgésekben meg nem hiszek - de ez lényegtelen.
Én nem vennék zálogházból semmit, de csak azért, mert nem szeretem, ha mások szerencsétlenségéböl legyen elönyöm.
Mellékesen nincs is karikagyürünk, ennek ellenére 25 éve vagyunk házasok, és meg mindig nagyon jól megvagyunk.
ma 07:59
Lehet, hogy igazad van. Nem vagyunk egyformák, pont ezért a tanácsaink sem egyformák. Nincs is ezzel baj. Azzal viszont igen, ha valaki nem a válaszra válaszol, hanem valaki tanácsát bírálja felül. Pont mint Te nemrég, meg én is azóta. Na ezzel van baj. A véleményünk meg megmarad sajátunknak, a kérdező meg az összes válasz közül kiválasztja a neki legmegfelelőbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!