Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nagy butaság lenne aranyat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy butaság lenne aranyat venni zálogházból és azt megcsináltatni ötvösnél karikagyűrűnek?

Figyelt kérdés

Kb 30ezerét vennénk aranyat zálogházból, és azt bevinni ötvöshöz, hogy csinálja meg karikagyűrűnek.

Ilyet lehet? Vagy inkább venni egy új karikagyűrű párt?

2011. okt. 11. 07:50
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi csináltattuk ötvösnél a karikagyűrűket.

Előbb válaszd ki katalógusból a gyűrűt, és kiszámolják hány g arany kell.

2011. okt. 11. 07:54
 2/26 anonim ***** válasza:
8%
Én biztos újat vennék. Inkább szerényebbet, olcsóbbat, de olyat ami még nem volt máson.
2011. okt. 11. 07:55
 3/26 anonim ***** válasza:
86%
Attól függ. Mi már körbejártunk minden ékszerüzletet. A legolcsóbb helyen is 12 ezer ft volt az arany grammja karikagyűrű esetén. Zálogházban 7 ezer ft-ért tudunk venni aranyat (nem tudom, hogy van-e olcsóbb, mert ennek még nem néztünk annyira utána), az eddig talált legolcsóbb ötvös pedig 3 ezer ft-ért megmunkálja grammját, így minden grammon nyerünk kétezer ft-ot, ami mivel a két gyűrű minimum 15 gramm lesz, így már 30 ezer ft megtakarítás, ami azért nem rossz.
2011. okt. 11. 07:55
 4/26 anonim ***** válasza:
90%
ma 07:55-ös: a kérdezö NEM a használt gyürüt akarja hordani, hanem a megvett aranyból új gyürüket csináltatni.
2011. okt. 11. 07:59
 5/26 anonim ***** válasza:
35%

ma 07:59

Értelmeztem a kérdést!

Azonban az én hitem szerint minden tárgynak megvan a maga rezgése. A zálogházba nem a boldogságról és kiegyensúlyozottságukról híres emberek adják be az aranyat, hanem olyan emberek akik bajban vannak. Az ilyen aranynak én úgy gondolom negatív energiája van,ami nem összeegyeztethető egy új élet kezdetével.

A válaszomba ezt nem akartam ennyire részletezni, attól függetlenül tartom, hogy zálogházból nem vásárolok. Pont ezért ajánlani sem tudom jó szívvel.

2011. okt. 11. 08:16
 6/26 anonim ***** válasza:
85%

Én nem érzek semmilyen negatívumot pedig a mi gyűrűnk zálogos aranyból van csinálva..

Első válaszoló

2011. okt. 11. 08:20
 7/26 anonim ***** válasza:
66%

A ma 07:59e-es vagyok még egyszer.

Ha azt a bizonyos tárgyat beolvasztják, akkor attól kezdve nem különbözik más aranyalapanyagtól. Amit az ékszerésznél veszel, az sem "új" arany, hanem ugyanúgy beadott, mint a zálogházi, csak nem tudod róla. Az ilyen rezgésekben meg nem hiszek - de ez lényegtelen.

Én nem vennék zálogházból semmit, de csak azért, mert nem szeretem, ha mások szerencsétlenségéböl legyen elönyöm.

Mellékesen nincs is karikagyürünk, ennek ellenére 25 éve vagyunk házasok, és meg mindig nagyon jól megvagyunk.

2011. okt. 11. 08:25
 8/26 anonim ***** válasza:
16%

ma 07:59

Lehet, hogy igazad van. Nem vagyunk egyformák, pont ezért a tanácsaink sem egyformák. Nincs is ezzel baj. Azzal viszont igen, ha valaki nem a válaszra válaszol, hanem valaki tanácsát bírálja felül. Pont mint Te nemrég, meg én is azóta. Na ezzel van baj. A véleményünk meg megmarad sajátunknak, a kérdező meg az összes válasz közül kiválasztja a neki legmegfelelőbbet.

2011. okt. 11. 08:29
 9/26 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ezek a válaszok is segitenek a kérdezönek, mert a mi véleményünket meg is indokoljuk, még ha nem is értünk egyet. Egyébkén köszi a kulturált hangnemet - igen sokan nem így válaszoltak volna.
2011. okt. 11. 08:37
 10/26 anonim ***** válasza:
17%
Én egyet értek a rezgéseket taglalóval. Én sem vennék zálogházast, még ha spórolhatok akkor sem.
2011. okt. 11. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!