Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nagy butaság lenne aranyat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy butaság lenne aranyat venni zálogházból és azt megcsináltatni ötvösnél karikagyűrűnek?

Figyelt kérdés

Kb 30ezerét vennénk aranyat zálogházból, és azt bevinni ötvöshöz, hogy csinálja meg karikagyűrűnek.

Ilyet lehet? Vagy inkább venni egy új karikagyűrű párt?

2011. okt. 11. 07:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

ma 07:59-nek.

De én nem vagyok "igen sokan". Biztos azért mert csak pozitív energiájú ékszereim vannak :D Igazam volt :P :D

2011. okt. 11. 08:42
 12/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Még ha nem is értenek egyet:)

Én sem szívesen veszek zálogházból aranyat, mert mindig az jut eszembe, hogy azok az emberek akik leadták valami oka volt. Lényegtelen, hogy mi az.

De amit kinéztünk gyűrűt a párommal azt nem tudnánk megvenni. Hiába győzködöm, hogy vegyük meg újonnan de később ő most akar gyűrűt venni.

De lehet akkor akkor egy szerényebbet választunk ami kijön abból az összegből amit szántunk rá.

és ami fontos. természetesen nem egy tárgytól függ a szerelmünk. Szeretem a párom gyűrű nélkül is. :)

2011. okt. 11. 09:07
 13/26 anonim ***** válasza:

A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:16

leírnád, amit a rezgésekről tudsz? honnan veszed, hogy egyeltalán vannak rezgések?

2011. okt. 11. 10:00
 14/26 anonim ***** válasza:

ma 10:00

Olvasd el, érdemes!

Balogh Béla: A végső valóság

Én számos kérdésemre találtam választ.

2011. okt. 11. 10:14
 15/26 10 deka farhát ***** válasza:
100%
Az arany csak arany. Ha ékszer, akkor is. Ha épp egy mexikói püffedt képű faszi csákányozza ki a földből, akkor is. De ha nektek jó, akkor rezegjetek úgy, ahogy akartok... :)
2011. okt. 11. 10:21
 16/26 anonim ***** válasza:
40%

Én elvből nem vennék ilyen helyről ékszert, még beolvasztásra sem. Nyomorult emberek járnak oda végső elkeseredésükben beadni az ékszereiket, nekem ettől a gyomrom forogna. Főleg mert különösen érzékenyen érint a kérdés, mivel egy időben annyira szegények voltunk, hogy anyám az összes ékszeremet beadta, ami 18 éves koromig összegyűlt és mire lett annyi pénzem, hogy ki tudjam váltani, már az összes eladásra került. Gyönyörű doldok voltak. Nem kívánom senkinek se azt az érzést, ma is elborít a keserűség, ha erre gondolok.

25 N

2011. okt. 11. 11:02
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
ma 08:16 : Vagy belehet telefonálni az ezotvbe ahol leveszik a gyűrűről a rontást tv-n keresztül :D
2011. okt. 11. 11:09
 18/26 anonim ***** válasza:
70%

Én azt gondolom h én is olyan "nyomorult" vagyok mint aki beadta mert nincsen pénzem 100000ft-os gyűrűkre..

Ezektől a rezgéses dolgoktól meg elkap a röhögés..

Ennyi erővel az ember semmit ne vegyen használtan. Se ruhát, se bútort, semmit mert ki tudja az hogy rezeg :D

2011. okt. 11. 11:10
 19/26 anonim ***** válasza:

11:02:

Remélem lesz majd valaki,aki ajándékoz neked egy gyönyörű ékszert! Biztos lesz ilyen az életedbe!Ne bánkódj emiatt!

2011. okt. 11. 11:11
 20/26 anonim ***** válasza:
Hát tudom eltér a tárgytól,de a boltba mennyi hajléktalan jár be 150ft-os piát venni..Ugyanazt a kilincset fogják meg,amit én is,amikor cigit veszek BRRRR
2011. okt. 11. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!