Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Légysziiii, Fontos! Esküvő után mennyi időm van megcsináltatni az uj papirokat (személyi stb. )?
Hát amig el nem intézed. Te választod azt a nevet, ergo te érdeked mielőbb felvenni, ergo te fogod sürgetni. Különben maradnál az eredeti neveden...
Nem tudok határidőről. És persze nem is két perc lesz a dolog.
Ha szombaton van az esküvő, akkor hétfőn még nincsenek frissítve az adatok a hivatalban.(én így jártam onnan tudom)
Szerintem keddre már kérhetsz időpontot(ha sűrgős) és kb. 1 hét mire az új sz.ig. megjön.(meg gondolom a jogsi is)
Lakcímkártyát helyben csinálnak.
Taj kártya helyben, adó postán jön.
Remélem tudtam segíteni.
Legalábbis nekem ennyi idő volt.
Ne kapkodj! Ha már feltetted e butácska kérdést, akkor nem vagy biztos saját magadban! Egyébként rohannál rendezni a
dolgokat... Ha meg úgy is befuccsolsz a házasságoddal, akkor meg tiszta haszon, hogy vártál egy kicsit (anyagilag)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!