Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy butaság lenne aranyat venni zálogházból és azt megcsináltatni ötvösnél karikagyűrűnek?
Kb 30ezerét vennénk aranyat zálogházból, és azt bevinni ötvöshöz, hogy csinálja meg karikagyűrűnek.
Ilyet lehet? Vagy inkább venni egy új karikagyűrű párt?
Én azt gondolom h én is olyan "nyomorult" vagyok mint aki beadta mert nincsen pénzem 100000ft-os gyűrűkre..
Ezektől a rezgéses dolgoktól meg elkap a röhögés..
Ennyi erővel az ember semmit ne vegyen használtan. Se ruhát, se bútort, semmit mert ki tudja az hogy rezeg :D
Igazi oltári tapló vagy, egy érzelmi analfabéta vagy. Nem kívánom, hogy valaha megtudd milyen érzés, ha a szeretteidtől kapott legszebb ékszereidet valaki bevágja a zaciba. És lehetőleg egy rossz szavad se legyen, mert ebből kell megvenni havi kaját. Nem ugyanaz a kategória, mint amikor leadom a megunt rongyaimat a vöröskereszthez. Majd akkor legyen ilyen nagy a pofád. Köszöntem.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:11
Hát te hülye vagy.
Nem általános dolog az h erőszakkal elvegyék valakitől az aranyat h beadják a zaciba. És igen szarok a rezgésre mert baromság. Tedd már túl magad az elrabolt ékszereken.. úgyse az ékszer számít hanem az emlék, az érzelem, az meg emberekhez köt nem ékszerhez.
PARASSSSZT
Az én anyám is sokszor beadta az aranyat zálogba mert nem volt pénzünk. Volt hogy odaveszett..
Na és???
A feleségemmel zálogból vettük az aranyat a jeggyűrűhöz mert nem volt pénzünk újra.
Be ne szarjak a rezgésektől 8 éve boldog házasságban élünk semmilyen negatív hatása nincs a zacis ékszernek..
Na bumm. Tedd túl magad azon hogy odalettek az ékszerek.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!