Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben ékszerbolt van? Karikagyűrűt hol tudunk venni?
Szia! A piac utcán van 2 is majdnem egymás mellett, mi is az egyikben vettünk ami a sarkon van, Széchényi-Kossuth kereszteződés!
Aztán a Nagy Templom felé haladva 15 méterre is van egy kisebb üzlet, gyönyörűek ott is!
A plázában már nincs ékszer üzlet, a fórumban is szét tudsz még nézni!
Szerintem árakban a fórum drágább!
Viszont, attól is függ milyet akartok!
Egyszerűbb, többféle arany, köves stb
nekünk mintás van, fehér és sárga arany, és az ára 130.000Ft körül volt
hmm....elővettem a származási bizit! Az én gyűrűm 52-es méretű és 3,1 gramm, páromé nem tudom milyen méret de kereken 4 gramm, az enyém 55.800- az ő gyűrűje 72.000- pontosabban, szóval 4-5 grammosra ne számíts, 100 alatt meg főként ne!
Nem megbántásból írom, csak készülj fel hogy nem olcsó mulatság, ráadásul ez 1 éve, azóta fentebb ment az arany ára!
Ahol mi vettük: Smaragd szalon Db. Piac u 20.
hasonló ehhez a két gyűrűhöz, 5mm-es és sárgaarany, árban 112000-be került, párom gyűrűmérete picit nagyobb így lett meg a 8g.
Egyszerű gyűrű, nekünk tetszik, olyan egyszerű amilyenek mi is vagyunk, számunkra az volt a lényeg, hogy tartós, minden nap hordható legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!