Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benneteket zavarna, ha a ti esküvőtökre egy évre rá a sógornőtök majdnem ugyanolyan karikagyűrűt választana magának a párjával, mint a tiétek?
Én nem idegesíteném magam ezen, sőt! Örülnék, hogy olyan kifinomult az ízlésünk, hogy mások utánozzák! :)
24N
Tulajdonképpen, lehet, hogy engem sem zavarna annyira, ha más lenne a módszer és pl. előtte megkérdezték volna, hogy nem bánnánk-e ha nekik is olyan gyűrűjük lenne, mint a miénk, mert annyira tetszik nekik is. És nem úgy adnák elő a dolgot, hogy egy szót sem szólnak arról, hogy egyformák a gyűrűk és hogy ők milyen ügyesek, hogy ezt megtalálták...
És ami még bosszantó, hogy az anyósom választotta ki nekik a gyűrűt, tehát ő a fő mozgatóerő a háttérben...
Engem nem érdekelne...
Szerintem neked a sógornőddel és az anyósoddal van bajod.
abszolút nem,nekünk baratainkkal van ugyanolyan gyurunk,fel ev különbséggel hazasodtunk és igazából csak utólag vettük észre,h "jé,egyforma".
Amúgy mi pl. hosszasan keresgeltunk,mert semmi nem mutatott jól a kezunkon,olcsó bizsunak tűnt mindegyik,ez az egyetlen állt jól(az egyik legegyszerűbb).lehet náluk is hasonló a szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!