Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benneteket zavarna, ha a ti esküvőtökre egy évre rá a sógornőtök majdnem ugyanolyan karikagyűrűt választana magának a párjával, mint a tiétek?
"Erről az ex-nejem jut eszembe, aki födhöz verte magát és sohasem bírta feldolgozni, hogy az egyik unokahúgom pont a mi házassági évfordulónk napján született. Na, ott is volt mindenféle összeesküvés elmélet a fejében"
Uram isten milyen nők vannak.
Most ez tényleg probléma???
Rosszabb lesz tőle a házasságod?
Lehet, hogy tényleg utánoz, de lehet, hogy mindössze csak tényleg hasonló az ízlése. És akkor meg mi a szösz van? Semmi.
Csak nem fogjátok összecserélni a férjeteket, mert hasonló a gyűrű rajta...
Igen, azzal nem is lenne gondom, ha pl. egy régesrégi osztálytársnak, volt kollégának véletlenül lenne ugyanolyan, mint a miénk, akivel jó, ha pár évente találkozok egyszer.
Na, de a sógorával/sógornőjével elég gyakran összejár az ember és fantasztikus lesz, ha négyünk ujján lesz egyforma gyűrű...
Ja! Elmondanám egy megyeszékhelyű városban vásároltuk a gyűrűt, kb. 10 ékszerboltból ebben az egyben volt ilyen. Tehát nem mondanám tömegcikknek.
"fantasztikus lesz, ha négyünk ujján lesz egyforma gyűrű..."
De most tényleg, ez lesz életed meghatározó problémája?
Engem totál hidegen hagyna.
Te szoktad nézni a kezüket? Én nem különösebben szoktam nézegetni a nővéreim kezét...
Más meg mégannyira nem fogja.
De óóó, hát ez nagyon ciki. Találkoztok négyesben és jönnek újabb emberek, akik majd megcsodálják a gyűrűiteket és majd megjegyzik, hogy jéééé ugyanolyan van mindenkinek? Hát ez mennyire gáz lesz.
A helyedben elsüllyednék szégyenemben...
"Na, de a sógorával/sógornőjével elég gyakran összejár az ember és fantasztikus lesz, ha négyünk ujján lesz egyforma gyűrű."
Ki, ismétlem: KI a tököm fogja azt nézni??? Szerinted mindenki ilyen gyűrű mániás, mint te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!